Arkadaşlar merhaba; Asp.Net ve MsSql kullanarak web sitesi yapıyorum.Yayınlamama az kaldı.Merak ettiğim birkaç konu var. 1-)Site yayınlama işleminden sonra sitenin görselliğinde güncelleme yapılabilir mi? Yani grafikler, görünüm değiştirilebilir mi? 2-)Yaptığım site teknolojik haber sitesi olacak sitenin içerisinde ki yazıları veritabanından mı çekmek daha mantıklı yoksa
etiketleri içine yazmak mı?Bunlarda güncelleme yapılabilir mi?
1-) İstediğin değişikliği yapabilirsin. Bambaşka bir web arayüzüde oluşturabilirsin. 2-) Haber bülteni olacağı için geçmişteki içeriklerede ulaşmak okumak gereklidir. Eğerki paragraf yapmaya çalışırsan, düşün zamanla yüzlerce haberin oldu ne olacak, nuhun makarnasına döner. En iyisi DB. Admin paneli hazırla, web arayüzden haberleri yayınla, db ye kayıt yap.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
complex mi olur bilmem ama senin yerinde olsam yazmadım. Jekyll veya hugo tarsi static side generatorlar ile güzel bir tema giydirip / üretip. konuları markdown formatında yazar sonra build eder cıktıyı sunucuya atardım. Hatta ilerde konuları github koyup belki tüm yazı yazma ve düzenleme sürecini halka açık hale bile getireblilirsin.