Şimdi Ara

Web Site Kurma Yolları ve internetten para kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba diyorum.Daha önce forumlarda gördüğüm kadarıyla çoğu arkdaşımız web site kurmak istiyor
    Bunun için bir çok yöntem var.Dilerseniz 300tl-600tl gibi rakamlar ödeyerek güzel içerikli bir siteye sahip olabilirsiniz yada bedava sitem gibi sitelerden ücretsiz
    site sahibi olabilirsiniz ancak bunların sonu .com net yada org gibi bitmez yada eğitim paketleri var (bu benim favorimdir) çok küçük rakamlar ödeyerek
    bu eğitim paketlerini satın alabilir ve sitenin içeriğini hayal gücünüz yettikçe geliştirir ve google da tıpkı üyesi oldugumuz bu guzel site gibi üst sıralara tasıyabılırsınız
    Dediğim gibi benim favorim site kurma rehberi edinip buralardaki bilgi ile cok kısa surede kendı sıtenızı kurmanızdır
    böyle bir rehberehttp://www.xticaret.com/xticaret/?414_48662_=&ref=reklam118 adresinden ulaşabilirsiniz.
    Ancak istediğiniz interetten para kazanmak ise (bence herkes istemeli) ozaman size goomass adlı eğitim paketini şiddetle öneririm
    üstelik şu sıralar bonus olarak web site kurma rehberide hediye olarak veriyor.Bende bir goomass kullanıcısıyım ve gerçekten kazanıyorum
    Heleki öğrenciyseniz tadından geçilmyor (bende öğrenci oldugum için hiç bir ögrencinin garibanın parasını bosa atmasını istemem) bu eğitim kitini

http://www.xticaret.com/xticaret/?1267_48662_=&ref=reklam117
    bu adresten ulasabılırsınız.Bunlarla ilgili merak ettiğiniz bi şey varsa gönül rahatlıgıyla cevaplandırabılrım

• Google sayesinde site kurmadan hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Google üzerinde her gün milyonlarca arama yapılıyor. Arama yapan insanların büyük bir bölümü bir ihtiyacını karşılamak için bir ürün arıyor. İşte bu aramalar sayesinde Google her gün binlerce alıcıyı ve satıcıyı buluşturuyor. Burada çok büyük bir potansiyel vardır. Olayı sadece Türkiye olarak düşünmemek gerekir. Tüm dünyada ve tüm dillerde arama yapılıyor. Ancak bunu yapabilmek için Google’u kullanarak alıcıyı ve satıcıyı nasıl buluşturacağınızı, bunun karşılığında nasıl komisyon alacağınızı bilmeniz gerekiyor. Bu yöntemleri ve daha fazlasını öğrenmek için tıklayın: Google ile Kazan!.

Bu yöntemleri internetten araştırabilirsiniz. Ancak doğru ve işe yarayan bilgiye ulaşmanız aylar alacaktır. Çünkü deneme-yanılma yapacaksınız. Bu uğurda para kaybedeceksiniz. Ve belki de çok basit ayrıntılar yüzünden hata yapıp para kaybedecek ve sonunda pek çok insan gibi internetten para kazanılmıyor deyip, pes edeceksiniz. Bir işe doğru bilgiyle başlamak başarılı olmanın en önemli şartıdır. Bu nedenle internetten para kazanmak istiyorsanız, hemen kazanmak istiyorsanız; Hemen Tıkla, Öğren!

• ben sorayım madem. Ne öğretiliyor tam olarak. Eğitim setini kullanan adam ne yapabiliyor eğitim bitince?
    Site kurmak nedir? Wordpress kurmaktan bahsetmiyor umarım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni başlayan için güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ciddi olarak site kurmayı düşünen birisi için bedava siteler, hazır siteler vb. bir işe yaramaz. Bugün dünya genelinde ve Türkiyede ençok kullanılan site kurma yöntemi wordpress tabanlı site kurma platformudur. Wp ile herkes, abartısız söylüyorum, bilgisayar açıp kapatmayı bilen herkes kendi web sitesini kurabilir. Wp ile tasarım harikası siteler kurmak mümkün. Hemde hiçbir tasarım ücreti ödemeden. Ancak nasıl site kuracağınızı öğrenmeniz gerek. Bunun için detaylı bilgiye ve bir rehbere ihtiyacınız var. Detaylı bilgi içinwww.websitesikurmak.org isimli siteyi ziyaret edebilirsiniz.

• Hazır Web Sitesi Adı altında iki farklı web sitesinden bahsedeceğim :
    1-) Hazır Site Sihirbazı
    Hazır site sihirbazında öne çıkan özellikler

Hazır site sihirbazı herhangi bir kodlama bilgisi gerektirmeden word programında çalışır gibi web sitesi yapmanızı sağlar. Bir web sitesi temelde HTML, PHP, ASP gibi kodlardan oluşur ve hosting denilen bir sunucu içerisinde yayınlanır. Siz office programlarından alışık olduğunuz şekilde kopyala-yapıştır tekniği ile resim ve yazıları web sayfalarınıza eklerken hazır site sihirbazı arka planda gerekli kodları hazırlar. HTML bilgisi olanlar isterse bu kodları düzenleyebilir ve içerisine başka kodlar ekleyebilir. Bu hazır web sayfasını edinebilmek için ürünün resmi sitesi http://www.xticaret.com/xticaret/?741_50647
    DOMAİN + HOST + HAZIR SİTE + TEKNİK DESTEK YILLIK ÜCRETİ = 47,24 TL.

Start paket hazır site Hosting ücreti kdv dahil 23.60 domain ücreti :23,64 = toplam yıllık 47.24 lira. Bu fiyata Hem host hem domain hemde hazır site edinmek kolay değil.

2-) Hazır Web Sitesi Kurma Rehberi
    Web Sitesi Nasıl Kurulur?

Benim size asıl Tanıtmak istediğim Hazır Web Sitesi Kurma Rehberi dir. Bu sistemle hakikaten çok güzel web sayfalar edinebilir kendi web sayfanızı kurarak istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Hazır web sayfasının artısı kodlarla uğraşmadan hazır site üzerinde sadece değişiklikler yaparak Web sayfası sahibi olabilmenin yanında kişilere yaptırılan Web sayfalarında şu gibi bir tehdit olma ihtimali vardır ki bu da kodlamada site yapımcısı sizin göremeyeceğiniz bi yerlere kod atarak dilediği zaman sizin sitenize müdahale edebilir. Böyle bir durumda da size özel bir web sayfasından bahsetmek mümkün değildir. Hazır Web Sitesi Kurma Rehberi ise Ticari bir ürün olduğu için bu gibi tehditlerden söz edilemez Kesinlikle tavsiye ederim.http://www.xticaret.com/xticaret/?414_50647 Ayrıca Hiçbir web sitesi kurma rehberinde bu kadar bonus u bir arada göremezsiniz. + ÜCRETSİZ DOMAİN + TEKNİK DESTEK + ÜCRETSİZ GÜNCELLEME Buradan da anlaşıldığı gibi satıcı al bu Hazır Web Sitesi Kurma Rehberi ni ne yaparsan yap demiyor başından sonuna kadar sınırsız hizmetler sunuyor benim en çok hoşuma giden kısmlardan birisi de bu Web sayfan güncel olacak demek senin aldığın bu Web sayfasını bi iki yıl sonra değiştirme ihtiyacı olmayacak demektir bu da bizi extra bi tane daha web sayfası alma ihtiyacını giderecek. Alan Arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun… http://www.xticaret.com/xticaret/?414_50647

• wep site kurmasını babanızın oglu bile ögretmez size bunu güvenilir kaynaklardan temin edin derim mesela bu gibi :http://www.xticaret.com/xticaret/?414_68182
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.