Şimdi Ara

Web Sitemde Herşey Birbirine Giriyo!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya Arkadaşlar benim web sitem 1024*768 çözünürlükte normal, fakat 800*600 veya 1280*1024 çözünürlükte herşey birbirine giriyor. Daha öncede yazmıştım fakat cevaplardan pek bişey anlayamadım site adresim "www.kozaderi.com.tr"

Aynı Sorunu Flash sitelerde nasıl halledebilirim? Yardımlarınız için şimdiden sağolun...

• neyle yapıyorsun tasarımı ?
  • kardeş şu anda herşey güzel
  • Evet sitende herşey birbirine girmiş durumda bunun sebebi büyük ihtimalle sitende kullandığın tabloların Draw layer olmasıdır .

Draw layer kullanıldığı zaman sayfanın istediğin yerine tablo koyabiliyorsun ama sayfa büyütüp küçültüldüğünde tablolarda

kaymaya başlıyor en azından bende ole oluyordu... onları sabitlemek için sayfanın sol ve üstteki marginlerini "0" lamalısın...
  • Sitendeki hataları düzeltmek için bir önceki arkadasın dediği gibi LAYER lar yerine TABLOlar kullan. Büyük ihtimalle <Div .... diye kodlar var sağda solda görünenler yani. bunları kaldırıp tablolar olustur ve siteyi yeniden yaz derim.

Zaten sitede az öğe var yaması yerleştirmesi fazla vakit almaz. Hatta dilersen Frontpage aç kod yazmam dersen orda Gerekli TABLOLARI olustur ve içlerine gereken seyleri taşı.

Bir de tavsiyem HAVA DURUMU HABER SAAT TARİH gibi suan icin gereksiz seyleri kaldır daha sonra eklersin. En alttada uzunca bir kod hatası cıkıyor. Ben firefoxta actıgım icinmidir bilmem ama o kısmıda düzelt. Kodları sil şurdan baslıyor hata : <% Function fnXMLHTTP(ByVal sURL) .....

Baska ne yapabilirsin BANNERları daha sonra eklemeni tavsiye ederim en azından siteyi düzene soktuktan sonra. Kolay gelsin
  • Web sitesi yaparken standart ekran çözünürlüğü 1280x1024 kullanmalısın.İşlemlerini tablolar içinde yap.Bu sayede kaymaları engelleyebilirsin.
  • ewt galiba hata tablolardan kaynaklanıyo. belkide kaynak dosyasında hata vardır.
    yardımlarınız için çok sağolun
  • Bir de ortadaki Flashda Koza Deri,Kzoa Deri Olmuş.
  • kardeş intro çok sIradan . biraz daha geliştirsennn . mesela yazIlara biras efekti .vErsen . sonra kelebeği canlandırsan . sağdan ortaya gelen koza dükkanIn resmidE . biras daha büyük olsa . yandan değiLde ortadan efekti şeklinde çIksa . tabi sadece fikir veriyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.