Şimdi Ara

WEB SİTEMİZİ GOOGLE DA ÜST SIRALARA NASIL TAŞIRIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar web sitemiz isim olarak arandıgında(german iş) google da ilk sırada yer alıyor fakat sitemizin içerigi ile ilgili aramalarda(yem kırma-yem karıştırma gibi)çok gerilerde yer almakta.bu konuyla ilgili yardımcı olacak arkadaşlardan yardım bekliyorum.sitemizin adresiwww.german-is.com.tr

• umarım ingilizcen vardır:
    http://www.searchenginejournal.com/55-quick-seo-tips-even-your-mother-would-love/6760/

ilk 10 tanesi hayati derecede önemli ve sizin sitede hiç dikkat edilmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuduk -- 21 Şubat 2010; 21:13:28 >
  • ingilizce malesef yok.peki nasıl düzeltile bilir.
  • eğer içeriği siz verirseniz cüzi bir miktara formdaki arkadaşlar düzeltebilirler. ancak bence içerik te oldukça zayıf. her sayfada 400 kelimelik özgün tutarlı, linklenmiş içerik barındırmanızı tavsiye ederim. bu çalışmada dışarıda yapılacak ise çok kaba ve yuvarlak rakamlar ile sayfa sayısı X 10 dolar gibi bir rakama erişebilirsiniz. tabiki tüm sayfalara bu yoğunlukta bir içerik gerekmeyebilir.
  • bunun için zaman harcaman ve sabır göstermen lazım. bi kaç mesajla anlatılabilecek birşey değil...
  • Herhangi bir arama motorunda "SEO Optimizasyonu" yazarsan yukarıda arkadaşların bahsettiği,
    "anlatılamayacak bir çok adım" ibaresinin karşılığını bulabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.