Arkadaşlar öncelikle içinde kendi yaptığım kişiye özel resim tabloları satacağım canlı destek sistemi olacak ufak bir e-ticaret tarzı site açmak istiyorum bunu nasıl nereden yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum ayrıca bu tür bir sitede vergi ödemem gerekirmi, vaya bunu hazır olarak yapıp teslim edebilecek bir şirket varmı yani fikir istiyorum sizden
akkoc00
kullanıcısına yanıt
Wordpress ile yapılabilir bir proje.Kullanımı kolay, canlı destek için birçok eklentisi var.Ayriyeten, ödeme almak içinde alternatif eklentiler mevcut.Ama paypal gibi bir araç varken bu tarz eklentilere çokta gerek yok diye düşünüyorum.Vergi konusunda elle tutulur bir bilgi birikimine sahip olmadığım için birşey diyemeyeceğim.
Wordpress ile daha önce çok blog yaptım fakat tema ve tasarım konusunda çok sıkıntı çekiyorum düzenliyemiyorum okadar bilgim yok tr.wix.com var bu site hakkında düşüncen nedir ? eğer yinede wordpress diyorsan tema olarak ne önerirsiniz ?
akkoc00
kullanıcısına yanıt
Kendi düşüncem, o siteden randıman alamayacağınızdır.İlla wordpress kullanınız demiyorum ama esnek yapısı sayesinde birçok kalıba kolaylıkla girebiliyor.Tema konusunda ücretli yaptırma gibi bir düşünceniz yok ise internette birsürü size hitap eden tema bulabilirsiniz.Ben önermek yerine "wordpress photography themes" anahtar kelimelerini araştırmanızı isteyeceğim.Aralarında illa size hitap edecek bir tema bulabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme