Şimdi Ara

Web Sitesi İsmi! Fikirleriniz Lazım.. ( BULUNDU ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni oraya mod yapın please
    Sadece Sro ile alakalı olacaksa siteyi açmayın derim,zaten çok site var sadece sro ile ilgili ama hiçbiri DH kadar olamaz...
  • silkroadmaniac.com bu nasıl.
  • illaki DH kadar olacak diye kastımızmı var ?

Sadece sro düşünmüyoruz Knight Onlinede olucak.

DH kadar olamaz dersin ama Extraloob DH kadar var.... Extraloobun Hitiniwww.alexa.com 'dan araştır bak hit'i nasıl ?

onu bir köşeye bırak.. sen kastındanmı '' Beni oraya mod yapın please '' Yazmışsın ?

sizin gibileri harbiden baydı diyorum başka birşey demiyorum. burada konu açıyoruz düşünceleriniz nedir diye. ve ayrıca ilk mesajı okumuşsan Alan adı söyleyin demişiz . seni yazdıklarına bak. hiçbir alakası yok ama..

neyse.

cevaplarınızı bekliyoruz.

iyi forumlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: Poké_Maniac

silkroadmaniac.com bu nasıl.

Sence biz manyak mıyız ?
  • gameismylife.com nasıl daha düşünürüm. aklıma geldikçe size yardımcı olmaya çalışacağım..
  • hyr kardeş gameismylife.com güzel deil daha yaratıcı fikirler beyler
  • Tamam aklıma geldikçe yazacağım....
  • Tmm kardeş saoL..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HitmaN_

illaki DH kadar olacak diye kastımızmı var ?

DH kadar olamaz dersin ama Extraloob DH kadar var.... Extraloobun Hitiniwww.alexa.com 'dan araştır bak hit'i nasıl ?

onu bir köşeye bırak.. sen kastındanmı '' Beni oraya mod yapın please '' Yazmışsın ?

sizin gibileri harbiden baydı diyorum başka birşey demiyorum. burada konu açıyoruz düşünceleriniz nedir diye. ve ayrıca ilk mesajı okumuşsan Alan adı söyleyin demişiz . seni yazdıklarına bak. hiçbir alakası yok ama..

neyse.

iyi forumlar.

Boş adamlarla dolu olduktan sonra ne anlamı kalır ki o forumun...Extraloob dediğin sitenin admini oyunu buradan öğrenmiş,zamanında cold glavie gibi mantıksız bir fikirle ortalarda dolaşan extra bir nooooobdu

• quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

quote:

neyse.

iyi forumlar.

Boş adamlarla dolu olduktan sonra ne anlamı kalır ki o forumun...Extraloob dediğin sitenin admini oyunu buradan öğrenmiş,zamanında cold glavie gibi mantıksız bir fikirle ortalarda dolaşan extra bir nooooobdu

kardeş öyle diorsunda sanki burada da boş adam yok mu sanki sende zamanında mantıksız bir build açmadın mı hiç full sun full farm mı hep oldun ?

• Aklıma geldikçe yazıcam dedim yazıyorum...

gameonmybrain.com güzel değilse msj atın ben yine düşünüyor olucağım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: D®a©u#321;a

quote:

Orjinalden alıntı: Silent Force

Benimde forum açma gibi bir niyetim var ama öyle ucuz sitelerden deil
    vBulletin forumu açmayı düşünüyorum lisanslı :)

kardeş vBulletin 170$. o kadar para harcar mısın ?

ogundmr
    bide silkroadonlineforums.com olmaz ilgi çekici bişe olsun.
    Bismillah daha forumu açmadık mod diorsun
    o zaman mod yap diyen herkesi mod yapalım olur mu sence ?

vBulletin lisansı 80$
    Host ve domain parası ise 80ytl yi buluyor
    Yani ortalama 200ytl ye bitiriyoruz işi =)
    Ayrıca tek başıma deilim guildden 3-5 ortakla açacağız böylece adama max 30-40ytl gelecek
    Forumu kurdurmak ise kim soyduysam 4-4lük yapmak için en az 750ytl istiyor ama benim bi tanış var saolsun hallettik onuda
    Eğer forum tutulursa bu parayı en fazla 3 ayda çıkartırız diye düşünüyorum aslında paradada gözümüz yok
    Amacımız oyun dışındada birarada olabileceğimiz bir ortam bulunsun

• saoL kardeş böle uzun isimler olmasın yorma kendini aklına güzel bi isim gelince yazarsın...
  • quote:

saoL kardeş böle uzun isimler olmasın yorma kendini aklına güzel bi isim gelince yazarsın...

evet biraz uzun oldu ama olcak süper bi isim
  • Eğer mmorpg tarzı oyunlar ağırlıklı olacaksa bence sitenin adında ''mmorpg'' bulunmalı.

Benim önerimwww.mmorpgworld.com yada bu tarz bişiler kullanılırsa daha etkili isimler olabilir.
  • karışık biraz kardeş saol
  • quote:

quote:

quote:

neyse.

iyi forumlar.

kardeş öyle diorsunda sanki burada da boş adam yok mu sanki sende zamanında mantıksız bir build açmadın mı hiç full sun full farm mı hep oldun ?

Full sun full farmla ne alakası var benim dediğimin....ben hiç açmadım mantıksız bir build...Okuyup anladığım için mantıksız bir build açmam zor...Ayrıca extraloobun neresi DH kadar var sen sadece DH'yi Sro bölümünden ibaret olarka görüyon heralde,burada haftada online olan kişi sayısı extraloobda 2-3 haftada anca olur...

• quote:

quote:

quote:

quote:

neyse.

iyi forumlar.

Full sun full farmla ne alakası var benim dediğimin....ben hiç açmadım mantıksız bir build...Okuyup anladığım için mantıksız bir build açmam zor...Ayrıca extraloobun neresi DH kadar var sen sadece DH'yi Sro bölümünden ibaret olarka görüyon heralde,burada haftada online olan kişi sayısı extraloobda 2-3 haftada anca olur...

yav sen ne saçmalıon Allah aşkına sro ya başlayan herkesin mantıksız bir build açması doğaldır !!
    ben dh nın sro bölümünden bahsediom extraloob ta sadece sro için !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eurpean -- 21 Temmuz 2008; 15:36:00 >

• herkesin kelimesineÇok yanlış bir kelime,herkes mantıksız bir build açmaz sadece online oyun oynamamışlar ve okuduğunu anlaymayanlar saçma build açar...
    Ayrıca extraloobun cold glavieyi savunurken olan SRO bilgisini bilmediğin için o zamanlar bu forumda olmadığın için belkide olupta görmediğin ya da görüpte görmemezlikten geldiğin için bunları söylüyorsun...
    ben dhnın sro bölümü... yere Ben sana tavsiye etmiştim sadece sro ile alakalı açıcaksan açma diye...Dh sadece srodan ibaret olmadığı için çok iyi bir forum...Ama extra öyle değil,benim sana tavsiyemde bu konudaydı ama anlamadın,soktun extrayı konuya...Extra yırtınsada DH kadar hit olamaz,bu forumun bir kaç kişi haricinde seviyesi extradan çok çok daha iyi...Ayrıca her konuda iyi sadece sro değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __EFENDİ__ -- 21 Temmuz 2008; 16:22:58 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.