Şimdi Ara

Web sitesi kuracağım ama yardım gerekli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben web sitesi kuracağım ama sorunların var

1. .com lu site kuracağım fakat hangi siteden kuracağım?

2. web sitesi tasarımım kötü şimdi ben logo ve arkaplan ve ifadelerde yardım gerekiyor

bunlara yardım gerekli lütfen.
    Bide tasarım ve reklam konusunda yardım edeni sitemde yönetici yardımcısı yaparım lütfen tasarımda yardımcı olun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• senin işin uzun, bu işin özünü bilmiyorsun. Bu yüzden detayları kendin çözmeyi şimdilik bırak.
    önce bir hosting firması bul, internette bir sürü firma var (turhost'u öneririm) bunlardan birisinin
    sitesinden önce alan adını al, sonra da kendine bir hosting yani boş alan alırsın.

Sonra da hazır temalarla bu işi yapmaya başlarsın. Turhost Joomla ve Wordpress'e güzel altyapı
    hazırlıyor. Wordpress'in ücretsiz binlerce teması var. Bunlardan birisini kendi amaçlarına göre
    düzenlersin.

Gelelim logo vs gibi tasarım işlerine; bunlar için illustrator, corel ve photoshop gibi programları kullanman
    gerekiyor. Bunlar hakkında hiç bilgin yoksa, öncelik bunları öğrenmek olmalı. Sonrasında da tasarım
    yeteneğini kullanmalısın. Bu programları kullanmak tek başına yetmiyor, bir de tasarım yeteneğin olmalı.

sonuç; alan adı al, hosting al, tasarım programları öğren, hazır temaların kullanımını öğren, bütün bunlar
    1-2 yıl alır ama sonunda öğrenirsin. Tabii istekliysen daha kısa sürede tamamlarsın.
    Uğraşamam dersen, web tasarımı yapan bir firmadan full destek al, bir sürü detayı senin yerine onlar çözerler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedava web sitesi kurma.YARDIM!!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.