fuducuk evet dostum sana katılıyorum mükemmel bir açıklama yapmışsın. İnsanın zamanı müsayit odukça zaten birbirlerine yardım eder..ki edilemesse bukadar sitemle eleştiri yapılmamalı.saygılar iyi çalışmalar.. Orjinalden alıntı: fuducuk
Saygılar sevgili Theflood, sana da iyi çalışmalar.
burası paylaşım ortamı paylaşmak karşılıklı olur ister karşılığını ister ister karşılıksız ufak ya da devasa bişey olsun farketmez olayı kişişelleştirmenin manası yok bence ayrıca dipnot eklemek istiyorum o programlar kolay öğrenilmez harcanan zamanı biliyorum parayla geri alınmaz o saatler..
saygılar fuducuk , iyi çalışmalar
quote:
Orjinalden alıntı: smooge
burası paylaşım ortamı paylaşmak karşılıklı olur ister karşılığını ister ister karşılıksız ufak ya da devasa bişey olsun farketmez olayı kişişelleştirmenin manası yok bence ayrıca dipnot eklemek istiyorum o programlar kolay öğrenilmez harcanan zamanı biliyorum parayla geri alınmaz o saatler..
saygılar fuducuk , iyi çalışmalar
Saygılar bizden sevgili Smooge
yha alacaksın 100 mb lık bi host bi de domain hepsi tutcak 40 milyon internetten portal beğencen açıklarını kapatcan oldu bitti
90 lira:))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme