Şimdi Ara

Web sitesindeki flash animasyonları kaydetmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir web sitesinde eğitim amaçlı çok güzel flash animasyonlar var.

Ben bunları kaydederek powerpoint'e eklemek istiyorum. Ancak animasyonları kaydedemiyorum. Sitede üzerine gelip sağ tuş yaptığımda "Save" vs. gibi seçenekler çıkmıyor.

Bunu nasıl gerçekleştirebilirim?

• 1. Flash Saving Plugin

http://www.browsertools.net/downloads/FlashSavingPluginSetup.exe

2. Save Flash

http://www.saveflash.com/saveflash.exe

Birincisi bedava

Bunları yükleyince sağ tıklayınca save çıkıyor..
    Kolay gelsin..
  • Veya hiç program kurmadan benim kullandığım metodu da kullanabilirsin. Tabii birazcık HTML bilgisi lazım. Sayfanın koduna bakarak flash dosyasının adını bul. Temporary internet files klasörüne giderek dosyayı istediğin başka bir yere kopyala. (Program kurarak kaydetmekten biraz daha uzun ama hergün kullanmayacağım bir şey için program kurmak gereksiz bence)
  • Saol kardeş bu çok işime yarayacak...
  • peki bu kaydedilen flashı, outlook tan gönderilen maillerde görünmesini nasıl sağlayabiliriz.yani outlook tan bir mail gönderince ekli dosya olarak değilde, sayfanın altında,çıkmasını istiyorum bu mümkünmüdür acaba
  • scudman arkadaşım bu senin dediğini bende bir türlü bulamadım örneğin iş yerinde flashlı bir yeni yıl mesajı göndermek istiyoruz ama bulamadık var mıdır acaba bir yolu?
  • imzamdaki adreste (www.eyu.org.tr) bulunan flash ı atmak istiyorum bende maillere. koskoca donanımhaber de vardır elbet bir bilen.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oo saat 3 oldu, yokmuş abi bilen...
  • harbiden yokmuş, o zaman istediğimiz şeyin olmayacağını mı anlıyoruz bundan. imkansızı istiyomuşuzda haberimiz yyokmuş yav
  • saolasınız yaww ben de bilmiodum tesekkurler
  • Önce göndereceğiniz sayfayı hazırlayın. (Flash dosyalı şekilde) Internet explorer ile açın. Dosya menüsüne gelin. Gönder seçeneğinde E-posta ile sayfa alt seçeneğini seçin. Posta düzenleyiciniz açılmalı. (Bu işlem için sisteminizde Outlook veya Outlook express ile ilişkilendirilmiş bir mail adresi kurulu olmalı)

quote:

Orjinalden alıntı: yesman

scudman arkadaşım bu senin dediğini bende bir türlü bulamadım örneğin iş yerinde flashlı bir yeni yıl mesajı göndermek istiyoruz ama bulamadık var mıdır acaba bir yolu?
  • çok teşekkürler
  • cevap için teşekkürler ama bende olmadı malesef...
  • POP destekli bir mailin Outlook türü bir programda kurulu olması lazım.
    quote:

Orjinalden alıntı: scudman

cevap için teşekkürler ama bende olmadı malesef...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemall

POP destekli bir mailin Outlook türü bir programda kurulu olması lazım.
    quote:

Orjinalden alıntı: scudman

cevap için teşekkürler ama bende olmadı malesef...

mail pop destekli zaten ve outlook üzerinde kurulu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.