Şimdi Ara

Web tabanlı aradığım oyun (Web SEVERLER acil yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kasaba alıyoduk geliştirdikçe seviye atlıyordu şehir oluyodu kale oluyodu saray oluyodu, birimler vardı atlı okçu, atlı savaşçı, mızrakçı, yürüyen okçu, develer vardı güçlüydü ama mızrakçılar kolay öldürüyordu.elite olunca kırmızı oluyolardı daha güçlü oluyolardı, klan savaşları oluyodu bir şehre klan olarak girip savunuyorduk 1 klan veya şehirdeki klanlar orayı almaya çalışıyolardı, mesela japonyadan mal alıyoduk o malı çok uzakta bir yere götürüp satarsak kâr elde ediyoduk travian klan savaşları benzeri ama birimleri savaşa girdiğimizde biz kontrol ediyorduk

not:oyun web tabanlı

özet;gerçekten süper bir oyun lütfen okuyup yardım edin

edit:oyunun ingilizcesi(veya almancası)da vardı biz türkler için olanını oynuyorduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senden Ötürü -- 5 Haziran 2012; 20:17:04 >

• Son sultan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Total War
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klemenss

Son sultan

baktım değil dostum alternatif olarak bulunsun diğer arkadaşlardan yardım bekliyorum
  • düşmeden up çok acil yardım lazım
  • ikariam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necoman

ikariam

değil dostum onda birlikleri kontrol edemiyoruz. isminin ortalarında falan -(tire) işareti vardı sanırsam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ministray of War ? bu mu ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

Ministray of War ? bu mu ki ?

kardeş sen adamın dibisin adamın hammeddesisin aradığım oyun bu dh yi bu yüzden seviyorum (ne kadar adminler adam gibi görevlerini yapmasalarda)
    son bir şey daha sorayım oyunun tr olanını bulamadım acaba kapandımı ? :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senden Ötürü

quote:

kardeş sen adamın dibisin adamın hammeddesisin aradığım oyun bu dh yi bu yüzden seviyorum (ne kadar adminler adam gibi görevlerini yapmasalarda)

Ben çok oynadım İmparatorluk seviyesine geçecekken bıraktım.Sıkıldım diyebilirim.

Buyur türkçe versiyonu ;http://www.gameturk.com/portal/mow/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Senden Ötürü

quote:

Ben çok oynadım İmparatorluk seviyesine geçecekken bıraktım.Sıkıldım diyebilirim.

sağolasın dostum 15.000 şöhret var bizimkileri özledim belki bırakmamışlardır dönerler diye başlıcam

• quote:

Uyarı: Burada Yanlış Giden Bir Şeyler Var!
    www.gameturk.com kötü amaçlı yazılım içeriyor. Bu siteyi ziyaret ederseniz bilgisayarınıza virüs bulaşabilir.
    Google, devam etmeniz halinde bilgisayarınıza yüklenebilecek kötü amaçlı yazılımlar tespit etti. Bu siteyi daha önce ziyaret ettiyseniz veya güvendiğiniz bir siteyse, bu kötü amaçlı yazılımlar siteye kısa bir süre içinde eklenmiş olabilir. Şu anda bu siteyi açmamanızı tavsiye ediyoruz. Yarın yeniden deneyebilirsiniz ya da başka bir siteye gitmeyi düşünebilirsiniz.
    Sitelerinde kötü amaçlı yazılımlar tespit ettiğimiziwww.gameturk.com yönetimine daha önce bildirmiştik.www.gameturk.com sitesinde tespit edilen sorunlarla ilgili daha fazla bilgi için Google Güvenli Tarama tanı sayfası bağlantısını ziyaret edin.

Bu siteyi ziyaret etmenin bilgisayarınıza zarar verebileceğini anlıyorsanız, yine de devam et.

chrome

• quote:

Orijinalden alıntı: Camışetiyemiş

quote:

www.gameturk.com kötü amaçlı yazılım içeriyor. Bu siteyi ziyaret ederseniz bilgisayarınıza virüs bulaşabilir.
    Google, devam etmeniz halinde bilgisayarınıza yüklenebilecek kötü amaçlı yazılımlar tespit etti. Bu siteyi daha önce ziyaret ettiyseniz veya güvendiğiniz bir siteyse, bu kötü amaçlı yazılımlar siteye kısa bir süre içinde eklenmiş olabilir. Şu anda bu siteyi açmamanızı tavsiye ediyoruz. Yarın yeniden deneyebilirsiniz ya da başka bir siteye gitmeyi düşünebilirsiniz.
    Sitelerinde kötü amaçlı yazılımlar tespit ettiğimiziwww.gameturk.com yönetimine daha önce bildirmiştik.www.gameturk.com sitesinde tespit edilen sorunlarla ilgili daha fazla bilgi için Google Güvenli Tarama tanı sayfası bağlantısını ziyaret edin.

Bu siteyi ziyaret etmenin bilgisayarınıza zarar verebileceğini anlıyorsanız, yine de devam et.

chrome

Bendede verdi o hatayı.Sıkıntı yok devam edebilirsin

@senden ötürü 45 bin şöhret vardı oyunu bıraktım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Camışetiyemiş

quote:

chrome

Bendede verdi o hatayı.Sıkıntı yok devam edebilirsin

@senden ötürü 45 bin şöhret vardı oyunu bıraktım

o uyarıdan bişey olmaz
    @de silvo o kadar şöhrete insan sıkılır biraz yavaş gitseydin ben ilk açıldığı günlerde başlamıştım güzeldi be.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.