Şimdi Ara

Web Tabanlı Bir Proje Yaptırmanın Maliyeti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aklımda bir proje var. Bunu yapacak genel bilgiye sahip değilim fakat projeye o kadar çok inanıyorum ki en azından birilerine yaptırabilirim diye düşünüyorum. Elbette böyle bir işinde güzel maliyetleri olacağına eminim :) Ama gerçekten aklımda bir rakam canlanmıyor, canlansa da olur mu olmaz mı emin olamıyorum. Bu yüzden detayları ile sormak istedim.

Farklı sitelerden veri çekmek, arama yapıldığında eğer ki sonuç boş çıkarsa arama yapılan terimler ile alakalı gerekli sitelerden veri çekmek, sosyal etkileşimler, mesajlaşma, yorum, oylama, profil düzenleme takibe alma vs

en çok görüntülenen başlıklar, en çok yorumlanan başlıklar, en iyi oy alan başlıklar

Bu platformun yanında birde sitenin kendine ait bir blogu olacak

Tüm bunların yönetici panelleri, kullanıcı panelleri vs yani kafanızda bir şeyler canlanmıştır. Eksik yok fazlası var. Böyle bir projeyi birilerine ücreti mükabilinde yaptırtmaya kalkmak ne gibi bir maliyet ile gerçekleşir?

• Yazacaklarım sorunuzu cevaplandırmayacak fakat başka konularda biraz fikir edinmenizi sağlayacağından eminim.
    platformun sadece küçük bir kısmı kaynak kodundan ibarettir. Geriye kalanı pazarlama, kullanıcı sayısı ve piyasadaki prestiji gibi etmenlere bağlı. Sizin yaptırmaya çalışacağınız platformun herhangi bir değeri olmadığı için fikrin çalınmaması çok zor. Fikir gerçekten iyi ise yaptırmak istediğiniz kişi fiyat konusunda anlaşmaya varmaz büyük ihtimal fikri çalar kendi uygulamaya sokmak ister.
    Bunun önüne geçmek için gerçekten güvendiğiniz birine yaptırmanız gerekiyor veya ekonomik olarak baya iyi bir durumda olup proje üzerinde birden çok kişi çalıştırmak, uygulamanın reklamını yapmak ve patentini almak gibi önlemler alabilirsiniz.
  • 50K

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatessiz patso

Yazacaklarım sorunuzu cevaplandırmayacak fakat başka konularda biraz fikir edinmenizi sağlayacağından eminim.
    platformun sadece küçük bir kısmı kaynak kodundan ibarettir. Geriye kalanı pazarlama, kullanıcı sayısı ve piyasadaki prestiji gibi etmenlere bağlı. Sizin yaptırmaya çalışacağınız platformun herhangi bir değeri olmadığı için fikrin çalınmaması çok zor. Fikir gerçekten iyi ise yaptırmak istediğiniz kişi fiyat konusunda anlaşmaya varmaz büyük ihtimal fikri çalar kendi uygulamaya sokmak ister.
    Bunun önüne geçmek için gerçekten güvendiğiniz birine yaptırmanız gerekiyor veya ekonomik olarak baya iyi bir durumda olup proje üzerinde birden çok kişi çalıştırmak, uygulamanın reklamını yapmak ve patentini almak gibi önlemler alabilirsiniz.
    Teşekkürler ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.