milletwww.tribalwars.net klan savaşları kadar zor deil oyunda daha hızlı ilerleyip direk savaşa atılabiliyorsunuz bilgisayar başında yapıcak şey bulamıyanlara birebir
popomundo.com arkadaslar dehset bır oyun turkcede mevcuttur ustelık ıstanbul we ankara sehırlerı oyun basta bıraz karısık ama sıze mutlaka yardımcı olurum msn ım ebrar_soner@hotmail.com oyundakı karakterımın adıda efe bahçeli herkesı beklıorm:)
teşekkürler
Herkese Merhabalar Ben bırsey sorucaktım. Bu barafranca veye o tarz web tabanlı oyunlarda onay kodları oluyor ama benım bılgısayrımda o onay kodları gorunmuyor kodların yerınde x işareti var acaba o kodları gormeyı nasıl saglayabılırım Tesekkur Ederım...
urban rivals>>>>kart oyunu ama kesinlikle oynayın hiç sıkıcı değil isketch>>>>kelime bulma oyunu
www.sehirlersavasi.com ama sadece explorerda açılıo
Ruax'a bakacağım,sağol
galadyatörlere yeni bir oyun açılmıştır
KİLLBOY lütfen hattrick ile ilgili yorumunu düzelt. Dünyanın en popüler futbol menejerlik oyunu.
arkadaslar ogamenin üreticilerinden süper bi menajerlik oyunu mutlaka deneyin 3d çok güzel bir oyun üstelik türkçesi de var deneyin bana hakvereceksiniz bende oynuyorum nickim class_19 iyi oyunlar