Şimdi Ara

Web Tabanlı Oyun Önerin Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar ben web tabanlı online oyun önerisi bekliyorum.
    -Futbol olursa sadece menejerlik olmasın gerçekten sıkıcı oluyor.
    -Yüksek online olsun 3.sınıf unutulmuş oyunlar olmasın.
    -6 ayda yılda bir para yatırılabilir ancak sürekli para gereken para tuzağı oyunlar olmasın.
    -Bunlar dışında her türde, her konuda olabilir strateji olursa gerçekten güzel zaman geçirilen bir oyun olsun. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Jais

Arkadaşlar merhabalar ben web tabanlı online oyun önerisi bekliyorum.
    -Futbol olursa sadece menejerlik olmasın gerçekten sıkıcı oluyor.
    -Yüksek online olsun 3.sınıf unutulmuş oyunlar olmasın.
    -6 ayda yılda bir para yatırılabilir ancak sürekli para gereken para tuzağı oyunlar olmasın.
    -Bunlar dışında her türde, her konuda olabilir strateji olursa gerçekten güzel zaman geçirilen bir oyun olsun. Teşekkürler

Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yulgang 2 var ama nekadar paracılar bilmiyorum, fakat genel olarak online oyunlarda en kötü premium alman gerekiyor sonrasıda zaten geliyor. Bu durumda cengizhan 2 den uzak dur derim sırf para tuzağı bir oyundur.
  • ecarpar kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkürler ancak ben Web tabanlı oyun önerisi istiyorum. Yulgang2'nin 5 GB gibi bir boyutu var ve dediğiniz gibi para tuzağı olacağı muhtemel.
  • Tranceformice
    3 yıldır oynuyorum, sevimli grafikleri "çocuk oyunu" dedirtmesin, oyun içi tam bir aile sıcaklığı. :)
  • Geçenlerde Blood Moon adında kurt adam ve vampir temalı bir oyuna rastladım. Görselleri web tabanlı bir oyuna göre üst düzey fakat içerik olarak bildiğimiz Bite Fight'tan pek bi farkı yok, sardı diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Davidoffer -- 14 Temmuz 2014; 21:42:28 >
  • www.kralliklar.com !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mobil oyun önerisi lazım ?
    7 ay önce açıldı
    Oyun Öneri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MOSHIC kullanıcısına yanıt
    Evet daha önce de başlamayı düşündüm ancak çok hile olduğu söyleniyor hile durumu nasıl acaba ?
  • Evet ****' ı daha küçükken oynuyorum ve pek bi amacı kalmadığından sıkılmıştım zaten böyle kurt adam vampir hikayeleri sarmıyor öneriniz için teşekkürler
    Davidoffer
    Konusu hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz ? erenbulbul3
  • Hile konusunda her oyunda oldugu kadar diyeyim. Eskisi kadar cesaret eden yok. Modlara bildiriyoruz hile yapanları, banlanıyorlar, sıkıntı yok yani :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.