Bildirim
web tabanlı teknik servis programı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba;
Cevap geç oldu ama tam size göre bir program oldu.
Bilgi ve demo için :www.servis.web.tr -
Merhaba arkadaşlar,
Web tabanlı ve mobil uyumlu teknik servis yazılımı TekServis'i tavsiye edebilirim.
tekservis.net
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reichberg -- 5 Mayıs 2015; 21:30:32 > -
-
Arkadaş merhaba, konuyu açalı epey olmuş ama sana yada diğerlerinin işine yarar belki.
Aşağıdaki linkte tek kullanıcılı ücretsiz ama fonksiyonel sayılabilecek bir servis takip programı var. indirip deneyebilirsin.
Servis Takip Programı -
Merhaba,
UGM Support diye bir teknik servis programı var, hem Masaüstü hem Mobil destekli.
www.ankarabilisim.net adresinden ulaşabilirsin -
Ücretsiz full teknik servis programı tüm işini görür
www.onlineservistakip.com
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba Profesyonel bir çözüm aranıyor isewww.fieldco.com.tr
web tabanlı , bolge mantığı ile yetki seviyelerine göre birbirinin kayıtlarını görmezler.
web , IOS ve Android üzerinde çalışan saha servis çözümüdür.
-
Merhabalar. Konu güncelmidir bilmiyorum ama servisplan.com ile tüm iş süreçlerinizi online takip edebilirsiniz.
Satış ve satış sonrası teknik servis hizmeti veren işletmeler en basit iş ve teknik servis takip programıdır. Detaylar için lütfen servisplan.com u inceleyiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servisplan -- 11 Şubat 2020; 2:38:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar
Web tabanlı teknik servis programı olarak Esn Web öneriyorum. Esn Mobil uygulaması ile mobil olarak kullanım sağlayabilirsiniz.
https://www.esnsistem.com adresini inceleyebilirsiniz.
Crm ve e-fatura gibi ek modülleride aynı pakette kullanabiliyorsunuz. Profesyonel bir çözüm isterseniz öneririm.
-
https://isletmeyonetim.com/ uygulaması ile Teknik Servis, Envanter ve Satış Yönetim uygulamalarını tek uygulama ile ücretsiz yönetebilirsiniz. İşletmenize çalışan ekleyerek iş dağılımı yapabilir, anlık uygulama üzerinden çalışanlarınızla iletişime geçebilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X