Şimdi Ara

web tasarim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu aralar olukca paraya ıhtıyacım var ve bunun ıcın oparayla sıte yapmak ıstıyorum ozllıkler 50 mb hostıng 1 domaın asp tabanlı portal kurulumu veya template(her turlu konuya uygun olabılır) kurulumu yapacagım hostıngım sıze ozel olacak ve bayagı bı hızlı ısteyen arkadaslr buraya mesaj yazsın sonra anlasırız....

• Özür dilerim Ben anlayamadım ?
  • arkadasım parayla sıte yapıyorum hostıng ve domaını var portal veya template yapacagım
  • fiyatı merak ettim.
  • Hımm ok kolay gelsin başarılar.
  • bi referans yokmu herkes görsün işçiliğine baksın
  • Portal veya template editlemekle para kazanabileceğini sanmıyorum. Arkadaşların dediği gibi de referans koyarsan 1-2 tane iyi olur.

İyi çalışmalar !
  • arkadaslar pardon fıyatı yazmamısım fıyat 80 mılyon dedıgım gıbı 50mb oldukca hızlı bır hostıng ve domaın olacak herturlu asp portal veya template kurabılırım hatta uzerınde fazlasıyla degısıklık olur gerekırse yonetımınıde en alırım hafta da 2-3 guncellemede olur referans olarakhttp://www.kagitturk.com u verebılırım yanı ben soyle ıfade edeyım portal olarak maxwebportal,turkce butun potallar kurarım yeterkı bıraz para alabıleyım dedıgım gıbı oldukca paraya ıhtıyacım var zaten paranın yarısı hosta ve domaıne gıdecek...e tabı bıde grafık var logo ve banner da benden...
  • hocam siteni inceledim ama bence böyle siteler yapma..yani sadelik ön planda olsun önemli olan işlevi
    gözü çok fazla yoruyo herşey hareket ediyo..tabi hareketli şeyler hoş oluyo ama fazla olunca ii olmuyo..

ama ii yapmışın siteyi biraz daha sade yaparsan daha güzel olur..bi de sitedeki renk seçimi pek ii değil gibi..daha ii olabilirdi..

kullanıcı buraya girer 5 dk sonra gözü yorulur çıkar..bu tip şeyleri de düşünün web tasarımı yaparken ...

sevgiler...
  • arkadasım bılmıyorum renk konusu enımde aklımda sunuda soyleyeyım u aykı pc net dergısınde sıtem cıkmıs...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.