Şimdi Ara

Web Tasarım mı Yoksa Web Yazılım kursu mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Web Sitesi işleriyle az çok bir kaç yıldır ilişkiliyim. Yani kendim bir Script yazacak kadar değil tabii ki, ama Photoshop'ta ufak tasarımlar yapıp Dreamweaver'da basit HTML sayfalar yapacak kadar bir bilgim var. + WordPress tabanlı vs. siteler kurup uğraşıyorum.

Ben kursa gitmek istiyorum, öğrenmek istediğim ise PHP kodlama yani Web Yazılım eğitimi.. Ancak öncesinde bir Web Tasarım eğitimi almış filan değilim. Sizce ilk önce Web Tasarım kursuna gidip iyice temeli sağlamlaştırdıktan sonra mı kodlama kursuna gitmeliyim? Bu konuda Web Yazılım bilen arkadaşlar yol gösterirlerse sevinirim. Yani direk Web Yazılıma gidersem zorlanır mıyım?

Zaten adam akıllı bir kurs bulmak zor ne yapacağım bilemedim açıkçası. Bir fikir verirseniz sevinirim.

• Bizim kadar kursa gitme meraklısı bir millet yok. Gitarda kurs, tasarımda kurs, yazılımda kurs. 2-3 ay paranızı kaptırıp hiç bir şey öğrenmemiş oluyorsunuz.

İnternette tonla kaynak var, hele php öğrenmek istiyorsan istemediğin kadar türkçe ve ingilizce kaynak mevcut. Benim arkadaşım internetten çalışarak, dersleri izleyerek web programlamada panelli bir site yazmaya başladı.

Web tasarım dediğinse photoshop'da tasarım yapıp css'e dökmedir. Css'de basit bir olay zaten, mantığını öğrenmen kısa sürer gerisi ezber.
    tabi tasarımda göz zevki ister bunuda web şablonlarını inceleyerek geliştirebilirsin, adamlar nasıl tasarım yapmış sürekli araştırman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relative Minors -- 22 Şubat 2013; 17:09:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

Bizim kadar kursa gitme meraklısı bir millet yok. Gitarda kurs, tasarımda kurs, yazılımda kurs. 2-3 ay paranızı kaptırıp hiç bir şey öğrenmemiş oluyorsunuz.

İnternette tonla kaynak var, hele php öğrenmek istiyorsan istemediğin kadar türkçe ve ingilizce kaynak mevcut. Benim arkadaşım internetten çalışarak, dersleri izleyerek web programlamada panelli bir site yazmaya başladı.

Web tasarım dediğinse photoshop'da tasarım yapıp css'e dökmedir. Css'de basit bir olay zaten, mantığını öğrenmen kısa sürer gerisi ezber.
    tabi tasarımda göz zevki ister bunuda web şablonlarını inceleyerek geliştirebilirsin, adamlar nasıl tasarım yapmış sürekli araştırman lazım.

Hocam ben de çok kursa gitme meraklısı değilim ama insan bir konu da cahil olunca o konu gözünde büyüyor işte. Benim de tam olarak istediğim arkadaşınız yaptığı iş. Yani panelli PHP ile yazılmış bir sistem kurabilmek. Ancak teknik bilgi yokken öyle tek başına PC başında yapabilirmiyim bilmiyorum. Bu yüzden konuyu açtım.

• quote:

Orijinalden alıntı: rockfatal

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

Bizim kadar kursa gitme meraklısı bir millet yok. Gitarda kurs, tasarımda kurs, yazılımda kurs. 2-3 ay paranızı kaptırıp hiç bir şey öğrenmemiş oluyorsunuz.

Hocam ben de çok kursa gitme meraklısı değilim ama insan bir konu da cahil olunca o konu gözünde büyüyor işte. Benim de tam olarak istediğim arkadaşınız yaptığı iş. Yani panelli PHP ile yazılmış bir sistem kurabilmek. Ancak teknik bilgi yokken öyle tek başına PC başında yapabilirmiyim bilmiyorum. Bu yüzden konuyu açtım.

http://www.ogretiyor.com/program/php

bunun gibi bir sürü eğitim sitesi var, çalışarak öğrenirsin.
    kursda sana
    echo "merhaba dünya"
    2.dersde print "merhaba dünya" böyle böyle şeyleri öğretirler bayağı paran gider, zamanında gider.

• Deniycem hocam teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.