Bildirim
Web tasarımı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sorunu pek anlamadım ama kendi tasarladığını yapabiliyosan çok daha iyi olur diye düşünüyorum. -
wordpres kurulumu yapılır her türlü destek uygun fiyata sağlanır -
kendin kodlayıp tasarımı yaparsan daha verimli sonuç alırsın arama motorları içinde daha değerli olur . bilgin açılır hazır birşey kullanma kendin tasarla :) -
Arkadaşlar birde ben şunu merak ediyorum. benim şuan sitem yayında ve teknoloji ile ilgili haber paylaşıyorum ama fazla siteye giren yok. Sizce ne paylaşmam gerek ziyaretçi çekmem için.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet2469
Arkadaşlar birde ben şunu merak ediyorum. benim şuan sitem yayında ve teknoloji ile ilgili haber paylaşıyorum ama fazla siteye giren yok. Sizce ne paylaşmam gerek ziyaretçi çekmem için..
twitter reklam -
Alış veriş sitesi nasıl apabilirim ve bu akakçe gibi bir site nasıl yapabilirim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X