şimdi arkadaşlar ben dhaa önce bi kaç kere web yapıp yayınladım ama 4 yıl geçti aradan unutmuşum herşey hosting domaini ayarladım bir de ftp programı bir photshopta bir gif hazıladım "yakında" gibi sadece bilgilerimiz olacak şimdilik ben şimdi bu ftp de bu gifi upload etsem bu yeterli olur mu ön hazılrık yapmam lazım mı alanım henüz aktif olmaıdğı için deneyemiyorum acelem var bu süreçte bi ara program flan lazım olursa onu yapayım dremweaver frontpage falan o-mesela bana temel bilgileri hatırlatırmısınız vallahi unutum bu arada mac'te yapıyorum ben bunları
tabiki olablir fakat boyutunu web için uyarlamalısın. mesela 10mb bir resmi onun için kullanamazsın . . .
tek giften kastı sanırım 1024 x 768 boyutunda bir background resmi üzerinde menülerin isimleri yazıcak ve o yazının üzerine geldiğinde tıklama imkanı sağlıycak. hayal gücümü mü kastım yoksa eğer dediğim gibiyse sanırım "map" diye bi olay vardı tam hatırlamıyorum adını. üzerinde koordinat verir gibi hangi pikseller arasına tıklayınca hangi sayfanın açılacağı yazılabiliyodu.