Benim maruzatım web siteme wordpress dışında tema yükleme şansımız varmı? Html+css olarak hazırlanmış temalar örneğin.
Kodlama konusunda tecrübem var fakat cPanel kullanım konusunda sıkıntım var biraz. Wordpress dışında hangi şekilde tema yükleyebilirim bilgisin olan bi arkadaşımız açıklama yapabilirsen sevinirim.
web siteleri sadece wp den ibaret değildir. daha çok bu işi yeni yapmaya başlayanların ve kod bilgisi olmayanların tercihi wp, jommla ve diğer hazır cms sistemlerdir.
sıfırdan bir tema bile yapılıp yüklenebilir. tabi bunun için ya bilgiye ihtiyaç var yada profesyonel bir desteğe.
profesyonel destek isterseniz, yardımcı olmak isterim. bilginize.
quote:
Orijinalden alıntı: ismailix
web siteleri sadece wp den ibaret değildir. daha çok bu işi yeni yapmaya başlayanların ve kod bilgisi olmayanların tercihi wp, jommla ve diğer hazır cms sistemlerdir.
sıfırdan bir tema bile yapılıp yüklenebilir. tabi bunun için ya bilgiye ihtiyaç var yada profesyonel bir desteğe.
profesyonel destek isterseniz, yardımcı olmak isterim. bilginize.
Sıfırdan temadan kastın. Photoshop yada başka bir grafik programıyla hazırlanan tasarımı kodlamak mı? Html+css kombinasyonuyla hazırladığım siteyi nasıl yükleyebilirim asıl merak ettiğim o. Kodlama konusunda problemim yokta tasarım konusunda yürümeyi geçtim emekle evresine bile gelmedim.
bence, sizin daha katetmeniz gerekecek çok yolunuz var.
kodlama başta olmak üzere.
html+css+asp+php + diğerlerini ftp aracılığıyla yükleyip, sitenizi yayınlayabilirsiniz.