Şimdi Ara

Web uzerinden linux sisteminde komut calistirma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben web uzerinden linuxta komut calistirmak istiyorum fakat nasil yapilacagi hakkinda pek bir bilgim yok. Dusundugum sistem web uzerinden bir linke tiklayinca belirlenen komut linux sisteminde calisacak. Boyle bir sistem hakkinda bir bilgisi olan varsa lutfen yardimci olsun.

Simdiden tesekkur ederim.

• aradıgın burada webmin sadece komut degıl pc sankı elının altındaymıs gıbı ıstedıgın herseyı yaptırabılırsın.
    tabıı once karsı pc ye webmin ı kurman lasım.
    ayrıca ılgılı portu da acman lasım.
    www.webmin.com
    bır ornek:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 27 Temmuz 2006; 5:02:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: micro77

aradıgın burada webmin sadece komut degıl pc sankı elının altındaymıs gıbı ıstedıgın herseyı yaptırabılırsın.
    tabıı once karsı pc ye webmin ı kurman lasım.
    ayrıca ılgılı portu da acman lasım.
    www.webmin.com
    bır ornek:
    http://img82.imageshack.us/img82/2048/ekrangoruntusuti2.png

micro77 : Webmin uzerinden Linux user acip ayni zamanda u user'a kota belirleyip (MB) ve karsi webminin sisteminde bagli bulunan statik IP yi user'a atamak gibi bazi degisik isteklerim var, sence mumkunmu ? C-panel gibi bisiymi yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenS -- 28 Temmuz 2006; 16:49:35 >

• ıstersen webmin i indir kur turkce destegı de var.
    pc karsında ıken yapabıleceklerından daha fazla ıslem yapabılecegını dusunuyorum webmın ıle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 28 Temmuz 2006; 16:18:05 >
  • tesekkur ederim bi aciklamalarini okuyup inceleyip, test edecegim, saolasin .
  • rica ederim
  • Teşekkürler micro77 dostum. Sen cevaplamadan önce zaten webmin hakkında baya bir bilgim var. Zaten sorduğum olayı çözdüm php de ufak bir araştırma yaptım. İstediğimi elde ettim teşekkürler ilgin için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.