quote:Orjinalden alıntı: tembeler kim kafa yapıyo la benle quote: Message from aSSem (destek@basitpc.com): deneme Muhahahahahh
adın ne olm sölesene burda oldunu biliyom quote:Message from aSSem (destek@basitpc.com): la deneme dedik ya alla alla
quote:Orjinalden alıntı: tembeler bu iş sakat abi ben bunu kapatcam adam küfür etse cevap veremicez bu ne la ayarlardan sadece üyeler mesaj atsın dersen cevabı verirsin. veya da mesaj linkini vermezsin.
quote:Orjinalden alıntı: Yüzüklerin Efendisi quote:Orjinalden alıntı: tembeler bu iş sakat abi ben bunu kapatcam adam küfür etse cevap veremicez bu ne la ayarlardan sadece üyeler mesaj atsın dersen cevabı verirsin. veya da mesaj linkini vermezsin. La sen bilirsin ben nasıl alcam şimdi bunu sevdim bu işi
quote:Orjinalden alıntı: aSSembLy quote:Orjinalden alıntı: Yüzüklerin Efendisi quote:Orjinalden alıntı: tembeler bu iş sakat abi ben bunu kapatcam adam küfür etse cevap veremicez bu ne la ayarlardan sadece üyeler mesaj atsın dersen cevabı verirsin. veya da mesaj linkini vermezsin. La sen bilirsin ben nasıl alcam şimdi bunu sevdim bu işi Davetiyesiz olmaz kayıt işi.
quote:Orjinalden alıntı: Yüzüklerin Efendisi quote:Orjinalden alıntı: aSSembLy quote:Orjinalden alıntı: Yüzüklerin Efendisi quote:Orjinalden alıntı: tembeler bu iş sakat abi ben bunu kapatcam adam küfür etse cevap veremicez bu ne la ayarlardan sadece üyeler mesaj atsın dersen cevabı verirsin. veya da mesaj linkini vermezsin. La sen bilirsin ben nasıl alcam şimdi bunu sevdim bu işi Davetiyesiz olmaz kayıt işi. ozaman biriniz davetiye gönderin
quote:Orjinalden alıntı: aSSembLy quote:Orjinalden alıntı: Yüzüklerin Efendisi quote:Orjinalden alıntı: aSSembLy quote:Orjinalden alıntı: Yüzüklerin Efendisi quote:Orjinalden alıntı: tembeler bu iş sakat abi ben bunu kapatcam adam küfür etse cevap veremicez bu ne la ayarlardan sadece üyeler mesaj atsın dersen cevabı verirsin. veya da mesaj linkini vermezsin. La sen bilirsin ben nasıl alcam şimdi bunu sevdim bu işi Davetiyesiz olmaz kayıt işi. ozaman biriniz davetiye gönderin Yok ya başka bi emrin. hadi neyse bugün bonkörlüğüm üstümde.sanada ayarlıyalım bi davetiye.
quote:Orjinalden alıntı: Yüzüklerin Efendisi quote:Orjinalden alıntı: aSSembLy quote:Orjinalden alıntı: Yüzüklerin Efendisi quote:Orjinalden alıntı: aSSembLy quote:Orjinalden alıntı: Yüzüklerin Efendisi quote:Orjinalden alıntı: tembeler bu iş sakat abi ben bunu kapatcam adam küfür etse cevap veremicez bu ne la ayarlardan sadece üyeler mesaj atsın dersen cevabı verirsin. veya da mesaj linkini vermezsin. La sen bilirsin ben nasıl alcam şimdi bunu sevdim bu işi Davetiyesiz olmaz kayıt işi. ozaman biriniz davetiye gönderin Yok ya başka bi emrin. hadi neyse bugün bonkörlüğüm üstümde.sanada ayarlıyalım bi davetiye.
quote:Orjinalden alıntı: aSSembLy quote:Orjinalden alıntı: Yüzüklerin Efendisi quote:Orjinalden alıntı: aSSembLy quote:Orjinalden alıntı: Yüzüklerin Efendisi quote:Orjinalden alıntı: aSSembLy quote:Orjinalden alıntı: Yüzüklerin Efendisi quote:Orjinalden alıntı: tembeler bu iş sakat abi ben bunu kapatcam adam küfür etse cevap veremicez bu ne la ayarlardan sadece üyeler mesaj atsın dersen cevabı verirsin. veya da mesaj linkini vermezsin. La sen bilirsin ben nasıl alcam şimdi bunu sevdim bu işi Davetiyesiz olmaz kayıt işi. ozaman biriniz davetiye gönderin Yok ya başka bi emrin. hadi neyse bugün bonkörlüğüm üstümde.sanada ayarlıyalım bi davetiye. kusura bakma kalmamış. Neyse Gelen Kutusu nu kontrol et.
deneme yapamadım sanırım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSSembLy -- 7 Ekim 2005, 2:25:46 >
quote:Orjinalden alıntı: Yüzüklerin Efendisi Anasayfadan "STATUS IMAGES " Enabled olmalı. Tamam saol ama engelli görünüyom
quote:Orjinalden alıntı: Yüzüklerin Efendisi Status İmages i Enabled yapmamışsınki. la bulamadım nerden yapılcanı
quote:Orjinalden alıntı: aSSembLy quote:Orjinalden alıntı: Yüzüklerin Efendisi Status İmages i Enabled yapmamışsınki. la bulamadım nerden yapılcanı ne o la ma ? Tıkla http://www.web2messenger.com/?act=prefs Enable/Disable your Status Image:
Herkese hayırlı olsun. Bunu yönetimle konuşsak, imzada kullanmak serbest olsa < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grameradam -- 7 Ekim 2005, 12:35:33 >