Şimdi Ara

WebCam alıcam hangisini tavsiye edersiniz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 milyona kdr bir webcam arıyorum. Bide Cmos olayı nedir bazıları cmos almayın diyor. Yardımcı olursanız sevinirim...

• Sevgili Tunç,

Öncelikli olarak bu konu hakkında forumumuz içerisinde kısa bir search yaparak çok daha fazla bilgiye ulaşabileceğini belirtmek istiyorum...

Eğer limitini biraz daha yükseltebilirsen;
    Ben Logitech QuickCam Pro 4000 kullnıyorum ve çok memnunum, zaten memnun olmayanı da görmedim. Daha önce Mustek, Creative, GenX ve Logitech'in çeşitli modellerini kullandım ama hiçbirisi Logitech QuickCam Pro 4000 kadar tatmin edici değildi.

Logitech QuickCam Pro 4000 kısaca özelliklerinden bahsedecek olursak;

CCD Lens
    1.3 MegaPixel çözünürlük
    1280x960 Resim Çözünürlük
    640X480 Video çözünürlük
    Digital Zoom
    Digital Pan-Tilt
    Çok Hassas Mikrofon

Resmi sitesi için BURAYA TIKLA

WebCam alıcam hangisini tavsiye edersiniz???

Logitech QuickCam Pro 4000'e iki ayrı ayak takılabiliyor böylece ister CRT isterse LCD monitörler üzerine rahatlıla uyum sağlayabiliyor. Ben şu anda LCD monitör kullandığım için kameranın LCD ayağının çok başarılı olduğunu söyleyebilirim.
    Ayrıca bir de CCD lens için koruyucu var. O da çok başarılı. İsteğe bağlı olarak demonte edilebiliyor.

Bir de Logitech QuickCam Pro 4000'in ağabeyi olan QuickCam® Orbit var. Orbit ise mekanik pan-tilt yapıyor. WebCam için daha fazla bütçe ayrıldıysa kesinlikle tercih edilmelidir.

• Logitech gerçekten çok iyi ... Fiyatı nedir bunun mtkn3 ?
  • Sevgili Gökhan,

Logitech QuickCqm Pro4000 şu anda hızlı sistemde 146,49YTL'ye satılmaktadır. Fakat araştırılırsa daha ucuza satan yerler de bulunabilir.

Hılzı sistem link için Buraya TIKLAMAN yeterli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.