İyi akşamlar arkadaşlar.Sorunum apache webcamden bi zaman çektiğim video dosyasını hiçbir şekilde açamıyorum.Sonradan öğrendiğime göre webcam video kayıt ederken uzantısını değiştirerek kayıt etmek gerekiormuş.Ben direk kayıt etmiştim ve uzantıyı değiştirmemiştim.Şuan 500 mb bi video dosyam var fakat açamıyorum.Benim için çok özel bu videoyu mutlaka açmam gerekiyor.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Şuan kaydettiği videonun uzantısı ne ?
Kusu ra bakmayın biraz geç oldu cvp vermem...dosyaya sag tık ozellıklerden dosya türü : dosya yazıyor...resim ekledim umarım yardımcı olur..
vlc player ile açmayı denermisiniz?
K-Lite Codec Full bu codec i kurunuz. Daha sonra dosyanızı bilgisayara kopyalayıp adını değiştir deyip kafadan bir isim yazıp sonuna .avi yada .mpg gibi bir uzantı ekleyip enter basınız. daha sonra uzantısı değişmiş olup video görünümüne bürünecektir. Daha sonra dosyaya sağ tıklayıp birlikte aç deyiniz ve orada Media Player classic seçiniz. K-Lite Codec i yükledikten sonra çıkacaktır media player classic
format factory" adlı programı yükle ve dosyanın formatını değiştir. eminim sorunun çözülecektir. etki etmezse tekrar yardımcı olurum
Yardımlar için saolun ama yınede olmuyor...CİA e mi yollimki videoyu içinde bin ladinin goruntulerı var diyip :D
güzel espri ama format factory ile olması lazımdı . öyleyse kameradan video kaydı yapabileceğin bir program indir
gspot adında bir program buldum .. dosyanın hangı formatta oldugunu buluyor..bu dosyayı RAR FILE (.RAR) diye gösteriyor.valla heralde bu dosyayı para verip prof.birine açtıracaz...
valla dostum formatfact. ile 7 ayrı dosyaya dönüştürmeye çalıştım failure verdi...
.rar uzantılı ise önce bir klasöre çıkartmatı dene
yada aklıma başka bişey geldi videounun uzantısını avi olarak değiştir sonra açmayı dene olmazsa bu şekilde (uzantısı "avi" iken) bir dönüştürücü ile dönüştürmeyi dene
deli olmamak elde deil resimde soldaki dosya da aynı webcam le aynı anda çektiğim görüntü var o açılıyor..köçekler isimlisi açılmıyor....demekki dosyayı kaydederken uzantısını değiştirmeye gerek yokmuş..
quote:
Orijinalden alıntı: Emrys
.rar uzantılı ise önce bir klasöre çıkartmatı dene
dostum resimde zaten cıkmış kocekleeerr açamadığım dosya rardan zaten çıkmış halde..ama o rardan çıkardığım dosyayı gspot programında gösterdiğimde bana uzantısının rar olduğunu sölüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Emrys
yada aklıma başka bişey geldi videounun uzantısını avi olarak değiştir sonra açmayı dene olmazsa bu şekilde (uzantısı "avi" iken) bir dönüştürücü ile dönüştürmeyi dene
bunu dene bi işe yarayacak
gönderin bakalım isterseniz anlam veremedim ben açılmamasına.pmden mesaj atın msnden yollayın bakalım teknik serviste...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme