Şimdi Ara

Webcam Görüntü Hızlandırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Webcam den aldığım görüntü çok yavaş bunu gerçek zamanlı olarak hızlandırabilecek bir yazılım mevcutmu,yani kamera beni çekerken yazılım çalıştırıldığında görüntüyü daha seri hale getirebilecek bir yazılım?

• Sana yazılım yerine donanım tavsiye edeyim! Yeni ve daha iyi bir web-cam al
  • bunu bende düşündüm sence sorun gidermi?Tahmin ettiğim kadarıyla webcamde bir sorun yok çünkü başka bilgisayarlarda seri görüntü alınabiliyor.Aynı Konuyu Donanım bölümünede başlık olarak açtım buradan yazılım hakkında yardımlarınızı alabilirsem sevinirim.
  • Web camının marka ve modelini bilmiyorum ama genede bir web camın ömrü çokta uzun değil. Aynı sorunu ben 40 ytl ye çözdüm sanada tavsiyem bu yöndedir.

Görüntüye gelince bu yavaşlık msnde sohbet ederken mi oluyo? Eğer aynı anda bir çok program çalıştırıyosan ondan kaynaklıda olabilir. Ramlere fazla yüklenmeden bidaha dene derim
  • creative vista plus marka ve model bu.Msn yada internet ortamında yavaşlasa amenna ama hiçbir program çalıştırmadan dahi görüntü yavaş.Dediğini başka kameralarla deniyecem umarım sonuç alabilirim.Ama bu olay yazılımla kolayca çözülebilecek bir sorun gibi geliyor webcam in frame hızını arttırmayı beceren bir yazılım varsa sorun çözülecektir.
  • Bilmiyorum böle bi program. Keşke olsada bende yüklesem
  • web camin kendi yazılımında mutlaka vardır. eğer yüksek çözünürlükte çalıştırıyorsan saniyedeki kare hızı zaten düşer. çözünürlüğü düşürmeden kare hızını yükseltemezsin. zaten yapabileceği en iyi performansta çalışıyodur kameran. Program olarak Amcap kullanabilirsin. options'dan "video capture pin" yazan yeri seç. frame rate'i yükseltip output size'ı düşür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Video Çözünürlüğü Öğrenme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.