Şimdi Ara

Webcam Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.4-5 kişilik arkadaş grubum var ve skype üzerinden lol oynuyoruz.Mikrofonum bozuldu bende yeni bir mikrofon almaya karar verdim.Mikrofonu iyi webcam önerilerinizi bekliyorum.Bu arada hepsiburada.com dan almayı düşünüyorum sizce iyimi?

Edit :http://www.hepsiburada.com/Liste/inca-ic-3562-divx-full-hd-tak-calistir-kayit-yapabilen-webcam/productDetails.aspx?productId=bd49421&categoryId=1065 nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flencher -- 15 Nisan 2012; 18:41:31 >

• 1280 x 960 dıye heveslenme bende mıcrosofta 80 tl verdım 1280 960 aldım ama web acılınca 640 x 480 olarak tanıyor
    aldıgım yere gıttım dedılerkı zaten face msn falan fılan hepsı 640 x 480 olarak tanır otomatıktır dedı
    yanı bosuna para vermısın sen 20 tl ye gıt a4 tech al gece cekımı ıyı mıc ıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flencher

Selam arkadaşlar.4-5 kişilik arkadaş grubum var ve skype üzerinden lol oynuyoruz.Mikrofonum bozuldu bende yeni bir mikrofon almaya karar verdim.Mikrofonu iyi webcam önerilerinizi bekliyorum.Bu arada hepsiburada.com dan almayı düşünüyorum sizce iyimi?

Edit :http://www.hepsiburada.com/Liste/inca-ic-3562-divx-full-hd-tak-calistir-kayit-yapabilen-webcam/productDetails.aspx?productId=bd49421&categoryId=1065 nasıl ?

oyun için çokta fark etmez vebcamdeki mikrofon. gece sessiz olma şartın varsa ama yüksek ses gerektirir oda sıkıntı yapar. x magazadan dandik bi mikrofonlu kulaklık alsan yeter sırf mikrofonunu kullanırsın 7tl ye falan bulunulabiliyor.
    bu haftada lolde açık heroları beğenmedim pek. yeni gelen championda gereksiz jungler bence onlarıda söyliyim istedim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan2250 -- 22 Nisan 2012; 0:50:58 >

• O web cam'den bende var 8 sene önce almıştım 50 liraydı o zaman. Kamera görüntüsü oldukça iyidir mikrofon ise tatmin edecek düzeyde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Wireless klavye önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Klavye Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.