Bildirim
webcam tavsiyesineihtiyacım var...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quince QC-5071 süper bi akış hızı var -
saol arkadasim.. diğer arkadaşlarda başka modeller tavsiye ederse sevinirim böylece daha çok seçeneyim olur... şimdiden teşekkürler.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Silahsız Kuvvet
quince QC-5071 süper bi akış hızı var
niye bu kadar ucuz -
SOREMS markayi tercih et. Herkes memnun..http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=95867&productId=bd81712 -
quote:
Orjinalden alıntı: DaRkFoX [tHu]
quote:
Orjinalden alıntı: Silahsız Kuvvet
quince QC-5071 süper bi akış hızı var
niye bu kadar ucuz
parasına bende kandım ama süper sakın parasına kanmayın bende biraz korkarak aldım ama hiç pişman diilim hatta cok memnunum gerçekten cok uygun ve süper kaliteli
-
Bu QUINCE yi nerden bulabiliyoruz nette? -
Tamam buldum,
Ürün Adı : 4 Megapiksel ayarlanabilen ışık şiddet seviyeli ve mikrofonlu webcam
Resim Çözünürlüğü : 2304 x 1728 Pixels max. Resolution
Video Çözünürlük : 1280 x 960 pixels
Lens : 8 Katman yüksek kaliteli CMOS optik5 glass lens
Silahli kuvvet bi zahmet foto ornegi yollarmisin kamerayla? Msn de kamera kalitesi nasil?
Notebook la uyumlu kullanilabilir mi? Mandali saglammi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraun -- 14 Aralık 2006; 17:09:10 > -
PIRANHA PC1211 2.0 MEGAPİKSEL AYARLANABİLEN IŞIKLI+DivX KAYIT + MİKROFONLU + 10X DİJİTAL ZOOM + TÜRKÇE YAZILIMLI WEBCAM
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=88613&productid=bd46374
2mp daha ucuz -
Piranha dan sogudum dagilacak gibi bi alet -
quote:
Orjinalden alıntı: boraun
Tamam buldum,
Ürün Adı : 4 Megapiksel ayarlanabilen ışık şiddet seviyeli ve mikrofonlu webcam
Resim Çözünürlüğü : 2304 x 1728 Pixels max. Resolution
Video Çözünürlük : 1280 x 960 pixels
Lens : 8 Katman yüksek kaliteli CMOS optik5 glass lens
Silahli kuvvet bi zahmet foto ornegi yollarmisin kamerayla? Msn de kamera kalitesi nasil?
Notebook la uyumlu kullanilabilir mi? Mandali saglammi?
silahli diil silahsız kuvvet
mandalı çok sağlam mandalın yayı fln süper msn de cam karşısında top oynuom topun hareketi fln gözüküo hiç takılmadan tabi eğer modemin iise
resim eklemeyi becerebilsem ekleycem imageshack ten ekleyemedim dosya büyük geldi galiba başka bi site arıom bulamıom bulayım ekleycem
-
arkadaşlar logitech messenger webcam aldım... hepinize taviyeler için saolun..görüntüler akıcı ama görüntü kalitesi düşük sanırım ayarlarla ya da driverlarla ilgili bir problem war ama quince QC-5071 artk daha mantıklı geliyor.. -
Yav basacam parayi Labtec mi alsam v-gear mi? V-gear in CCD sensorlu modeline deli oldum. Bu alet laptopla calisirmi mandali varmi ki? Almam lazim yaa -
boraun para basmana gerek yok.Apache webcamlar gerçekten çok iyi.Piranha kadar iyi görüntü ve video kalitesine sahip.Bunun yanında donanım olarak da çok güçlü(dağılmıyor, sağlam yapılmış) Denemeni tavsiye ederim.Fazla bir fiyatı da yok
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- empedans nedir kulaklık
- kulaklığın sesi azaldı
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- sennheiser orpheus
- bluetooth kulaklık bilgisayara nasıl bağlanır
- bluetooth kulaklık önerisi
- airpod 4
- realme buds air 6 pro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X