Şimdi Ara

WEBER Gazlı Barbekü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

geçen kasım ayında weber q1200 aldım. açıkçası alırken çok zor karar verdim. sonuçta o dönem ben alırken fiyatı 1200 tl idi ve az para değil açıkçası. fakat okuduğum bazı yorumlardan gazlı mangala geçmek istiyordum.

son 3 aydaki kullanımlarım ve özellikle misafirlerin görüşlerine göre bu tip ürünler ile ilgilenenlere tecrübelerimi aktarmak isterim:

- her şeyden önce kömür derdi yok, etraf hiç kirlenmiyor (ben büyük tüp bağladım)
    - aşırı pratik, 10 dk da mangala başlayabiliyorsunuz. ara verip tekrar açmak hiç dert olmuyor (yılbaşı gecesi hadi sucuk ekmek yiyelim diye 12 den sonra bahçeye çıkma şansınız oluyor mesela)
    - et ve balık performansından çok memnun kaldık. balıkta süper sonuçlar verdi. pirzolada da millet çok memnun kaldı (köfte vs den bahsetmiyorum zaten o basit tarafı)
    - pişirme işlemi kapaklı olduğu için çok daha performanslı oluyor, etleri veya balıkları pişirirken yan tarafa veya ek koyduğum ızgaranın altına güveç kapları içinde soğan, sarımsak vs pişirmek aşırı süper sonuçlar verdi
    - temizliği de pratik, tel fırça ile rahat bir temizliği var
    https://www.weber.com/US/en/grills/weber-q-1200-gas-grill

WEBER Gazlı BarbeküWEBER Gazlı BarbeküWEBER Gazlı Barbekü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanrikorur -- 30 Ocak 2018; 15:53:23 >

• Güle güle kullanın, güzel ve değerli bir paylaşım olmuş..
    kalabalık misafirde ızgara yüzeyi yeterli oluyormu, pişme süresi etin kaç dak sürüyor( 1 cm lik bir antrikot mesela )
    bende şu aralar sezon dışı belki ucuz yakalayabilirim diye gazlı e-210 veya E-310 model ine bakıyorum.
    Izgara
  • auzdil A kullanıcısına yanıt
    rica ederim ne demek..

açıkçası şimdiki aklım olsa 3000 modelini alırdım. ama bütçem olsa E lere de bakmak çok mantıklı.
    sonuçta 1200 modeli bi aile için yeterli ama kalabalık oldumu biraz daha taksit taksit yapmaya başlıyorsunuz. ama sizin baktığınız E ler de bu sıkıntı olmaz zaten.

et tamamen zevkinize göre, ben o tip etlerde 90 saniye gibi tutuyorum bi tarafını ve yeterli oluyor benim için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.