Şimdi Ara

Weblebi.com dan yaptığım sipariş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Weblebi.com dan aldığım 1 ürün için iptal etmeme rağmen taksidi kesmiş bulunmaktalar..Bu nasıl bir rezalettir inanılır gibi değil.Ben elime geçmeyen bir ürün yüzünden para ödüyorum.Weblebi.com ise benden para kesiyor...Bu rezalet inanılır gibi değil.Ayrıca ben 4 kere e-posta atmama rağmen bir tane bile cevap göndermediler.Ayrıca 40 dakika boyunca hattan ayrılmamama rağmen bağlanamadım.Attığım mesajlar aşağıdaki gibidir...

Mail 1. v3033742701 nolu siparişim 1 ay önce iptal edilmesine rağmen siz hala büyük bir ilgisizlik göstererek benden ikinci taksidi de kesmiş bulunmaktasınız. Bu nasıl bir rezalettir inanılır gibi değil. Bir an önce kestiğiniz taksit tutarlarını iade ediniz. Yoksa hakkımı yasal yollardan arayacağım. Sitenizle tanıştığım güne lanet olsun..............

Mail 2. Sizleri tebrik ediyorum Bu mailimede herhangi bir cevap vermediniz. Ya böyle bir site nasıl olabilir. Sizin bu yaptığınızı korsanlar bile yapmaz. Yazıklar olsun

Mail 3. Artık birisi bu maillerime bir ceva verebilirmi acaba
    Resmen paramı gasp etmiş durumdasınız. Siparişimi iptal edeli 30 günden fazla olmasına rağmen siz hala paramı iade etmediniz. Telefonlarınız cevap vermiyor. Gönderdiğim iletilere cevap vermiyorsunuz. Amacınız nedir acaba çok merak etmekteyim.

Mail 4. Sayın weblebi yetkilileri ki öyle birilierinin olduğuna inanmıyorum orda ama. Elektronik postalarıma neden cevap vermiyorsunuz. Telefonlarıma neden cevap vermiyorsunuz. Bu iş bu kadar zor mu. Yazıkları olsun. Bu sitenin başındaki en yetkili kişiye yazıklar olsun.

Bunlara cevap vermediler..Eğer 1 tane mesaj göndermiş olsaydım ne olabilirdi.Ama 4 tane mesaj çektim bir tane bile cevap yok..Eğer ruh sağlığınızı bozmak istemiyorsanız burdan alışveriş yapmayın

• weblwbi'de karşınızda muatap yok şu anda...

devlet neden hala müdahale etmedi, işin enteresan tarafı o bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

weblwbi'de karşınızda muatap yok şu anda...

Nasıl yani artık bu firmayla yada her neyse ilgilenen birileri yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: deppocu

quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

weblwbi'de karşınızda muatap yok şu anda...

Nasıl yani artık bu firmayla yada her neyse ilgilenen birileri yokmu

sanırım yok...

kimsenin siparişleri gelmiyor, telefonlar cevap vermiyor vs vs
  • Aynen böyle yap, mail olarak hemde telefonla,

"Sizi Tüketici Koruma derneğine şikayet edicem, artık benle değil onlarla uğraşırısınız" de bak nasıl bi tarafları tutuşuyor...
  • Devletin bir an önce müdahele etmesi lazım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon'dan Alışveriş 2014
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://weblebi-magduruyum.blogspot.com/

aynı şekilde beni de dolandırdılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.