Şimdi Ara

Websitenizi Güzel Tanıtacak WebView | Benzersiz Bir Uygulama | Ucuz Fiyat ve Kaliteli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Websitenizi Güzel Tanıtacak WebView | Benzersiz Bir Uygulama | Ucuz Fiyat ve Kaliteli
    Websitenizi Güzel Tanıtacak WebView | Benzersiz Bir Uygulama | Ucuz Fiyat ve Kaliteli

- Dil seçenekleri isteğinize göre ayarlanır ve çoklu dil özelliği ekleyebilirsiniz. Uygulamanız istediğiniz dillere göre yeniden düzenlenir. Sitenizin çoklu dil desteği varsa ve bunu bir bağlantı yönlendirmesi ile yapıyorsa uygulamanızda buna göre sistemin diline göre otomatik olarak uygulamayı ve sitenizi uygun dil seçenekleri ile kullanıcıya sunar.

- Google Play hizmeti ile uygulamanızı geliştirici konsol hesabınıza yükleriz ve uygulama için görseller ve grafik seçeneklerini özel olarak hazırlar ve uygulamanıza göre bir kısa açıklama ve uzun açıklama yazarız ve tam otomatik olarak Gold Paket ile uygulamanızı kullanmaya ve yayınlamaya hazır size sunarız.

- Uygulama tamamen bize ait olmaktadır ve içerisinde bulunan tasarım ve kodlar bize ait. Splash Screen(Başlangıç Ekranı) ve Ana Menü arasında animasyonlu geçişler bulunmaktadır.

- Uygulamada hiç bir hata bulunmamaktadır. Aksi bir durumda bütün müşterilerimize hatalar düzenlenmiş uygulama sunarız.

Demo Uygulama

- Turks Webview Demo APK

İletişim

DonanımHaber ÖM - - Whatsapp İletişim(TIKLA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ststudios -- 15 Nisan 2020; 8:14:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Android pek anlamam ama WebView'in tarayıcıdan ne farkı var? En azından hibrit uygulama yapsanız kullanıcıya app kullandığını hissettirir.
  • patatessiz patso kullanıcısına yanıt
    Webview evet uygulama içi tarayıcıdır fakat sizin sitenize özel bir tarayıcıdır. Bu şekilde bir uygulamayı kullanarak öncelikle bütçenize göre bir uygulama almış olursunuz diğer türlü sitenizin tam özelliklerini taşıyacak bir uygulamayı 5 bin TL altında kimse yapmaz bundan emin olabilirsiniz şimdi gelelim neden webview uygulama öncelikle tarayıcılar geneldir ve size ait değildir bir url yazarak bir websitesine gider ama bu şekilde bir uygulamanız varsa isterseniz uygulamanıza özel sitenizi modifiye edebilir site içi menüleri kaldırıp navigation bar menü ekleyerek menüleri uygulama içine taşıyabilirsiniz ayrıca webview uygulamaları çeşitli özellikler ile ayarlanabilir dilerseniz sadece kendi domain adresiniz dışında ki bütün bağlantıları engelleyerek uygulamanın sizin siteniz dışında hiç bir siteye yönlendirme yapmasını engelleyebilirsiniz, ayrıca Web tarayıcıları size AdMob ile para kazandırmaz fakat bu uygulama içindeki reklam alanları ile size kullanıcılardan para kazandırabilir, kısacası bütçeniz çok az ise ve mobil kitleyi hızlı bir şekilde kolayca sitenize çekmek istiyorsanız ve bu kitleden biraz para kazanıp yaptığınız paylaşımları bildirim göndererek anında kitlenizi içeriklerinize daha kolay çekmek istiyorsanız böyle bir uygulama tam aranılan uygulama. 5bin TL üzeri bir bütçeniz var ise uygulama için ki bu fiyat en kötüsü için tabi sitenizden api ile verileri çeken bir uygulama yaptırın kullanın ama ben bu uygulamayı düşük bütçeli insanlar için yaptım. Bu arada unutmayın hala webview mobil uygulama kullanan üniversiteler var webview o kadar da gereksiz bir şey değil

• ststudios kullanıcısına yanıt
    WebView'in faydadan çok zararı var. En basitinden gelişmiş tarayıcı nimetlerinden faydalanamiyorsunuz. Onun dışında app kalabalığı oluşturuyor, boşuna hafızada yer harcıyor. Onun yerine websitesini bookmarklara eklemek çok daha temiz bir yöntem.

Bunların dışında WebView kullanan bir firmanın kalitesinden şüphe ederim ve tercih etmem büyük ihtimalle. Firmanın prestiji açısından da olacaksa düzgün bir app olsun veya hiç olmaması daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pwa Twa varken Webview çok da şart değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bütün tarayıcı uygulamaları zaten webview mantığı ile çalışır ve gelişmiş tarayıcı nimetleri webview uygulamalar için seçenekten ibarettir isterseniz kullanırsınız veya kullanmazsınız bu uygulamayı isteyen kişinin tercihlerine bağlıdır ayrıca webview uygulamalar 5mb altındadır ve yer kaplamazlar çok düşük boyutları oldukları için.

Webview kullanımı bir kalite eksikliği değildir aksine fiyat performans bakımından mantıklı ve kazançlı bir hamledir.

Bu kişisel bir tercih meselesidir kısacası kullanmak veya kullanmamak, yaptırmak veya yaptırmamak kişisel tercihidir. Eleştirel yorumlarınız sadece konuyu baltalama amaçlıdır. İyi forumlar dilerim

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Evet şart değildir sadece kişisel bir tercih ve kazanç hamlesidir. Bir önce ki yanıtımda neden kullanılabilir, kullanıldığı takdirde yararları nedir buna değindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ststudios -- 16 Nisan 2020; 12:56:46 >
  • ststudios kullanıcısına yanıt
    Sen faydalarını yazmışsın, bende kötü yanlarını yazdım ki size uygulama yaptıracak kişiler neyin ne olduğunu bilsin, bundan sonrası dediğin gibi kişisel tercih. Benim eleştirimi "baltalama" olarak görmenden bile bu konunun art niyetli olduğunu gösteriyor.

Bak şimdi güzel kardeşim varan bir bu iddialı konuşma çabasının altında hiç bir şeyin olmadığının farkında olsun okuyanlar yani konuşmak için konuştuğunun farkında ol bence varan iki eğer baltalama amacın yoksa herkes gibi konuya bak "banane ya" de ve işine bak konunun bir art niyeti olup olmadığı sana kalmış forumda yeni olmam bu işte yeni olduğum anlamına gelmez diğer forumlarda bul beni yada iki gün bekle websitem bitiyor seni oraya alalım da gör kimim ben varan üç sanırsam bu konu ile ilgili bir yaran var ki yazmadan duramıyor derdini anlatmaya çalışıyorsun sana bu yarayı açan kimse git derdini orada anlat benim konuma ikide bir gereksiz gereksiz yorum yapmayı bırak sadece boş konuştuğunu bil ve bundan sonra cevap almayacağının farkında ol inan senden gelen yorum bildirimini görüp cevap vermeye tenezzül bile ediyorum ne yazık ki cevap vermeyince kendini haklı sanmaya devam edeceksin diye veriyorum da 50 yaşını geçmiş insanlar gibisin kendi doğrularının yanlış olduğunu bile bile doğru olduğunu sanmaya devam ediyorsun bu yüzden ne desem sen gene aynı şeyleri farklı kelimeler ile anlatmaya devam edeceksin. Bu sözlerimde bir kin veya bir nefret yok sadece uğraşmak istemiyorum cidden. Kendine iyi bak dikkatli ol malum virüs var Allah'a emanet ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ststudios -- 16 Nisan 2020; 20:5:55 >

• Burası forum kimsenin kişisel pazar yeri değil gelen yorumlara katlanamayacaksan konu açmazsın bu kadar basit.

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi düşündüm konuya bakarken PWA varken Webview'a 200 tl ödemek de ne bileyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.