Şimdi Ara

webtasarimi ogrenmek istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bilgisayar bolumu 10. sinifim web tasarimi ogrenmek istiyorum seneye zorlanmamak icin videolu anlatan site varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• meb'in vardı ama ne kadar yararlı bilmiyorum. Fireworks üzerinden anlatıyor.http://yazarlikyazilimi.meb.gov.tr/egitim/fireworks/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B81DB4D44 -- 12 Ocak 2014; 18:28:17 >
  • İşi temelinden öğrenmek istiyorsan, Fireworks, Dreamveawer gibi programlardan uzakdur. Notepad++ ile öğren.
    İnternette Notepad++ ile öğreten güzel bir kaynak bulabilirsin, senin için çok yararlı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

İşi temelinden öğrenmek istiyorsan, Fireworks, Dreamveawer gibi programlardan uzakdur. Notepad++ ile öğren.
    İnternette Notepad++ ile öğreten güzel bir kaynak bulabilirsin, senin için çok yararlı olur.

Nasıl uzak dursun seneye göreceği şeyler onlar zaten. Bunları öğrensin zaten çok basit sonra diğerlerinede geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

quote:

İşi temelinden öğrenmek istiyorsan, Fireworks, Dreamveawer gibi programlardan uzakdur. Notepad++ ile öğren.

Nasıl uzak dursun seneye göreceği şeyler onlar zaten. Bunları öğrensin zaten çok basit sonra diğerlerinede geçer.

Notepad++ hem işin temeli hem en üst seviyesidir. Ben 5-6 yıldır bu işle uğraşıyorum ve hala Notepad++ kullanıyorum.

Dreamveawer senin yerine otomatik olarak kod ekleyen bir programdır, eğer kodları elinle yazabilirsen Dreamveawer bilmene gerek kalmaz, zaten öğrenirsin.

Çok güzel açıklamışlarhttp://www.yakuter.com/notepad-kullanarak-hata-mi-yapiyorum/

• quote:

quote:

quote:

Notepad++ hem işin temeli hem en üst seviyesidir. Ben 5-6 yıldır bu işle uğraşıyorum ve hala Notepad++ kullanıyorum.

Dreamveawer senin yerine otomatik olarak kod ekleyen bir programdır, eğer kodları elinle yazabilirsen Dreamveawer bilmene gerek kalmaz, zaten öğrenirsin.

Çok güzel açıklamışlarhttp://www.yakuter.com/notepad-kullanarak-hata-mi-yapiyorum/

Ona birsey demiyorum zaten haklısın. Ama seneye zorlanmak istemiyorum demiş. Öğrensin bunları çünkü seneye bunlari gorecek istemesede.sonra diğerlerine geçer ilerletmek istiyorsa

• Fireworks öğrensin ama Dreamveawer'a gerek yok, daha doğrusu Html-Css bilen birisi Dreamveawer'ı zaten bilir Bu arada ilk defa webten anlayan kız gördüm hll
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vag-Com Turkce ariyorum yardim
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Fireworks öğrensin ama Dreamveawer'a gerek yok, daha doğrusu Html-Css bilen birisi Dreamveawer'ı zaten bilir Bu arada ilk defa webten anlayan kız gördüm hll

Web tasarım okuyorum bende. Birazda ilgiliyim ondan
    Neyse konuyu dağıtmayalım. İyi akşamlar

• Html - Css Burdan okuyarak öğrenebilirsin.Jquery ve Php için Tayfun Erbilenin videolu derslerini kullanabilirsin.Ayrıca bende üstteki arkadaşlara katılıyorum yazarken Notepad++ kullan
  • quote:

quote:

quote:

tamamiyle dreamweawer ile yazmakta hammallık olur, ne gerek var program yazıyoken senin her satırı ayrı ayrı uğraşmana. hem dreamweawerde görsel olarak görebiliyorsunda istersen kod tarafıda var. ordan yazmaya devam edebilirsin.
    ben demiyorumki kodları öğrenmesin. öğrensin ama sadece ince işlerde kullanacak geri kalanı dreamweawerden görsel olarak rahatca halledebilir.

sırası ile html, css, javascript öğren. bunları öğrenirken aynı zamanda dreamweawer ve photoshop da öğeren. meb in kendi dersleri olacaktı. sonra youtubeden web tasarım dersleri var onları öğren tamamdır. sonra farklı şeyler öğrenerek kendini geliştire bilirsin.

• cok tesekkur ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Internette cok iyi setler var izleyebilecegin bence kurs yerine onlar isini gorur

• arkadaşlar ücretsiz web tasarım dersi veriyorum videolarım youtubede takıldığınız özel konulara özel video çekebilirim saygılar . öğrenmek için doğduk
  • Kanalın adı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ewet adı ne
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.