Ekran kartının son sürümünü yükleyince oyuna giriyordu sorunsuz ama 1-2 dk sonra hata verip oyundan atıyordu gameguard la ilgili illegal program-ban falan yazıyordu.orjinal cd yi yükleyince hata vermiyordu ama aşırı derecede donuyordu.benim ekran kartı Asus.win7'le uyumsuzluk sorunu vardı heralde o zamanlar şimdi ne oldu bilmiyorum belki son sürümlerde düzeltmişlerdir.bu arada dün akşam girdim yoktun oyunda :)
prenslemi girdin:D
quote:
Orijinalden alıntı: ExtReme1®
Guild adı : LostsouL Guild Master : Kanuni
Midgard ta bulunan en yüksek puana sahip türk guildi olarak gözüküyor ama kim oynuyor lvl ve durumları nasıl bilmiyorum. İşin o kısmını sen daha iyi bilirsin.
Bu arada dikkatimide çekti Midgard ta pvp sıralamasında ilk 20 de 3 türk bulunuyor.
Şu an sizin de dediğiniz gibi en güçlü türk guildi Lostsoul. Sonrasında Osmanlı guildi geliyor. Lostsoul oyun guildi sıralamasında 60. guild ti bir ara. Ve guild çok aktif oyuncular ile dolu. Bunlardan büyük çoğu Master level durumunda. Ve 7-8 senedir char kasanlar var. Ben 5 senedir onlarla beraberim. Birkaç sene önce türklerin bu orjinal serverda kaleyi alma ihtimalini %1 gibi görüyordum. Şimdi %40 şansımız olduğu düşüncesindeyim. İlk kez sadece türkler olarak da Lostsoul guildi geçtiğimiz ay tek başına kaleye saldırdı ve çok zorladı. Üstelik guildte 35 kişiyiz. Diğer sıralamada iyi olan guildlerin hepsi 80 kişiler. Haybeye 45 kişi alsak ilk 10 guild arasına çok rahat girebiliyoruz. Ama sadece Türkleri aldığımızdan ufak adımlarla ilerliyoruz.
Sanırım epey bir bilgi vermiş oldum webzen serverında Lostsoul hakkında.
quote:
Orijinalden alıntı: homeros1
quote:
Orijinalden alıntı: ExtReme1®
Guild adı : LostsouL Guild Master : Kanuni
Midgard ta bulunan en yüksek puana sahip türk guildi olarak gözüküyor ama kim oynuyor lvl ve durumları nasıl bilmiyorum. İşin o kısmını sen daha iyi bilirsin.
Bu arada dikkatimide çekti Midgard ta pvp sıralamasında ilk 20 de 3 türk bulunuyor.
Şu an sizin de dediğiniz gibi en güçlü türk guildi Lostsoul. Sonrasında Osmanlı guildi geliyor. Lostsoul oyun guildi sıralamasında 60. guild ti bir ara. Ve guild çok aktif oyuncular ile dolu. Bunlardan büyük çoğu Master level durumunda. Ve 7-8 senedir char kasanlar var. Ben 5 senedir onlarla beraberim. Birkaç sene önce türklerin bu orjinal serverda kaleyi alma ihtimalini %1 gibi görüyordum. Şimdi %40 şansımız olduğu düşüncesindeyim. İlk kez sadece türkler olarak da Lostsoul guildi geçtiğimiz ay tek başına kaleye saldırdı ve çok zorladı. Üstelik guildte 35 kişiyiz. Diğer sıralamada iyi olan guildlerin hepsi 80 kişiler. Haybeye 45 kişi alsak ilk 10 guild arasına çok rahat girebiliyoruz. Ama sadece Türkleri aldığımızdan ufak adımlarla ilerliyoruz.
Sanırım epey bir bilgi vermiş oldum webzen serverında Lostsoul hakkında.
Seninle tanışıyoruz zaten
Valhalla'da oynayan var mi ?
bende simdi indiiroum oyunuda baslıcam yardımlarınıızı beklerim en azından sohbet edicek birisi olursa iyi olur bide hangi serverda daha cok türk war ona göre giriyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme