Webzen MuOnline'ı 2 milyon dolara K2Networks e satmış! Haberin devamı Yahoo!News
Tüm Mu aleminin başı sağ olsun
(Not:K2networks KnightOnline nın sahibi.. Bunlarki kendileri hack programi yazip bu hack programini gene millete parayla satıyor!!!)
baq kardesim k2networks bole bısı yapmıyor kinght online da ole hack mack diede bısı yoqtu taki knight online knight empire olana kadar ondan sora nova hack i die bısı cıktı we bununda k2netwırksle alakası yoq mu online a gelince normalde sewinmemiz lazim webzen de guzel garfikler yoqtu k2net in ben bu oyunu daha ilerlere goturecegıne inanıyorum...
Knightin hangi grafigi guzel?? Lineage ile mi karistiriyon acaba?? Yoksa mesaj sayin artsin die mi her polemiğe giriyosun anlayalim ??
Bence hiç hayra alamet değil bildiğimiz bütün degerleri değiştirir bu k2networks
bence daha iyi mesaj sayımlada polemigin bi alakası yoq fikrimi soyluyorum kinght taki gibi 3 boyutlu olsun grafikler
ya bence knight online gibi olamsın nerdeyse bütün oyunlar öyle bence en iyisi böyle kalsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme