Şimdi Ara

Weeds ve Entourage sonrası dizi tavsiyesi edecek olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar Weeds ve Entourage (sinema filmi dahil) bitti bunlardan sonra ne izlenir, ne yapılır? izlediğim dizi çok var ama bu ikisine benzer hiç birşey bulamadım var mı bilen gören duyan Bir ara workaholics'e sarmaya çalıştım ama pek olmadı. Aklıma bir tek BMS geliyor ama onada emin olamadım yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu kimsenin tavsiyesi yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: munchies

evet arkadaşlar Weeds ve Entourage (sinema filmi dahil) bitti bunlardan sonra ne izlenir, ne yapılır? izlediğim dizi çok var ama bu ikisine benzer hiç birşey bulamadım var mı bilen gören duyan Bir ara workaholics'e sarmaya çalıştım ama pek olmadı. Aklıma bir tek BMS geliyor ama onada emin olamadım yardımlarınızı bekliyorum.

Entourage gibi sinema sektöründe geçen Episodes bayağı eğlenceli. Birde It's Always Sunny in Philadelphia ve Louie'ye bakabilirsiniz devam eden en iyi komedilerdendir ikiside.

• quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

quote:

Orijinalden alıntı: munchies

evet arkadaşlar Weeds ve Entourage (sinema filmi dahil) bitti bunlardan sonra ne izlenir, ne yapılır? izlediğim dizi çok var ama bu ikisine benzer hiç birşey bulamadım var mı bilen gören duyan Bir ara workaholics'e sarmaya çalıştım ama pek olmadı. Aklıma bir tek BMS geliyor ama onada emin olamadım yardımlarınızı bekliyorum.

Entourage gibi sinema sektöründe geçen Episodes bayağı eğlenceli. Birde It's Always Sunny in Philadelphia ve Louie'ye bakabilirsiniz devam eden en iyi komedilerdendir ikiside.

Teşekkür ediyorum tavsiyeler için akşam incelicem bunları

• munchies kullanıcısına yanıt
    Bide HBO bu sezon Entourage'ın Amerikan futbollu ve siyahili versiyonunu başlattı ismi Ballers hocam onada bakabilirsin
  • bu tarz dizileri severim ama entourage nin ilk 4 bölümünü izleyip bırakmıştım? devam etmeli miyim? İzlemediysen bms bu arada kesinlikle
  • Californication

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

bu tarz dizileri severim ama entourage nin ilk 4 bölümünü izleyip bırakmıştım? devam etmeli miyim? İzlemediysen bms bu arada kesinlikle

Kesinlikle izle özellikle ileriki sezonlar inanılmaz kopamicaksın sanki senin arkadaşlarınmış gibi hissettiriyor bir süre sonra BMS'e başlicam galba

• quote:

Orijinalden alıntı: Jax T.

Californication

Ona başladım biraz biraz izliyorum iyi gidior
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.