Şimdi Ara

Welcome To The League Of Draven (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yere eğilip alana kadar keserler qnq ondan eğilmiyo
    Koskoca draven yerdeki baltayamı tenezzül etcek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faydasizfasulye

Yere eğilip alana kadar keserler qnq ondan eğilmiyo
    Koskoca draven yerdeki baltayamı tenezzül etcek

yav diyorum bende neden almıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Expheribal

quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haul007

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.cotur

quote:

Orijinalden alıntı: haul007

quote:

quote:

baltalar yere düşünce alınamıyormu alla alla sanki yerin içine gömülüyor

Baltalar yere düşünce dediğin gibi yerin içine gömülüyor eğer baltamızı yeni almışsak elimize ve onu hemen düşürmüşsek cd den dolayı bir süre baltasız kalıyoruz..

sen yenisin galiba

Forumda evet.. :D

çakma troller çok burda , takma kafana.Hepsi bi arkadaştan özenti takılıyorlar cidden yazık ..

cidden yazık? o zaman forum kapatılsın saçma salak. konuşmayın sizde troll yapmadıysanız bu forumda kalmanıza gerek yok eğer kaldıysanız size de yazık.

Welcome To The League Of Draven

Ne mantıkla onu koydun anlamadım.

• quote:

Draven - Görkemli Cellad

Evet arkadaşlar ilk rehberimde main şampiyonum olan Draven'ı anlatmak istedim.. İlk rehberim olduğu için eksikliklerim olabilir şimdiden kusura bakmayın.. :)

Draven dönen baltaları sayesinde oldukça yüksek hasar verebilen bir şampiyon olduğu için iyi bir farm ve birkaç kill ile durdurulması gerçekten zor bir şampiyon haline geliyor.. Öncelikle Draven'in skill lerinden bahsedelim..

Yetenekler

Draven'in Ligi (Pasif)
    : Draven dönen balta yakaladığında yada bir minyon veya yaratık öldürdüğünde hayranlık puanı kazanır.. Bir rakibi öldürdüğü zaman mevcut hayranlık puanının iki katı kadar +50 altın kazanır.. Draven'in ölmesi durumunda mevcut puanlarının yarısı kaybolur..

Dönen Balta (Q)
    : Draven bir sonraki saldırısında fiziksel hasar verir.. Hedefe vurduktan sonra geri dönen baltayı draven yakalayabilir.. Aynı anda 2 tane balta taşıyabilir..

Adrenalin Seli (W)
    : Draven'in hareket ve saldırı hızları artar.. Dönen baltayı yakalamak Adrenalin Seli'nin bekleme süresini sıfırlar..

Geri Dur (E)
    : Draven baltalarını fırlatarak hedeflere fiziksel hasar verir ve onları kenara savurur.. Vurulan hedefler yavaşlar..

Ölüm Pervanesi (R - Ulti)
    : Draven düz bir hat üzerinde iki adet devasa balta gönderir.. Baltalar bir rakip şampiyona çarptıktan sonra Draven'e doğru geri döner.. Baltalar çarptıkları her hedefe fiziksel hasar verir..

Kabiliyetler

Rünler

9x Gelişmiş Saldırı Gücü Damgası

9x Gelişmiş Zırh Mührü

9x Gelişmiş Büyü Direnci Nişanı

3x Gelişmiş Zırh Delme Cevheri

Yetenek Geliştirme Sırası

İtem Sırası

Başlangıç :
    Doran'ın Kılıcı

Oyun Başı Çıkılacak İtemler :
    Kanasusamış >
    Savaş Çizmesi

Full Build :
    >
    >
    >
    >
    >

Note: Kanasusamış ve bot ikilisini tamamladıktan sonra direk Ebedi Kılıcı tamamlayın.. 3. iteminiz Hayalet dansçı olsun..

Oynayış

Evet arkadaşlar şimdi celladımıza nasıl hakim olacaz onu anlatalım.. Draven'e oyuna başlarken Doranın Kılıcını satın alıp lanemize gidebiliriz.. Lanemizde farma odaklı oynayalım ama farm yaparken rakibimizin açıklarını bulup ona saldıralım.. Draven oynarken dikkat edeceğimiz noktalardan biri Balta Döndürmek.. Yolladığımız baltalar bizim ilerlediğimiz yol üzerine doğru düşecektir eğer duruyorsak yakınımıza düşecektir.. Draven oynarken baltamızı düşürürsek güçsüz bir duruma düşeriz..

Note: Karşıda tresh - blitz - nami - leona gibi bir support karakteri var ise baltanın düştüğü yeri onlarda gördükleri için sizi avlayabilirler dikkat..!

Baltamızı elimize alalım ve tek balta ile farma odaklı oynayalım.. Baltamızı düşürmüyoruz ve q yeteneğimiz bekleme süresinden çıkmış durumda.. Rakibi avlayabileceğimiz bir pozisyondayız.. Supportumuza da ping attık rakibi işaretledik saldıracaz ona göre diye.. İlk hamleyi supportunuzdan bekleyin siz direk çıkış yapmayın.. Support stunlasın haraslasın birşey yapsın.. Ondan sonra sıra bizde.. E yeteneğimiz ile rakibi sakatlayacaz yalnız burada dikkat etmemiz gereken şey rakibe yolladığımız yetenek onu sağa yada sola savuracaktır.. Az da olsa bu savurmanız eğer yanlış tarafa doğru olursa rakibimiz bizden kaçabilir.. O yüzden rakibi savuracağımız yöne dikkat etmeliyiz ve yeteneğimizi onu savuracağımız yönün aksine atmalıyız..
    Note: Sağ tarafa savurmak istiyorsak rakibi solundan, sol tarafa savurmak istiyorsak ise sağ tarafından vuracaz..

Rakibimizi savurduk şimdi sırada ona karnı aç bir kaplanın ceylana saldırdığı gibi saldırmalıyız.. Elimizde bir tane baltamız var hemen q yeteneğini tekrar aktifleştirerek iki baltaya sahip olduk.. Rakip sizden kaçıyorsa attığımız baltalar bizim koşu yolumuza düşecektir ve ona doğru ilerlerken baltalarımızı yakalayıp W yeteğini aktifleştirmemiz lazım.. Her balta yakaladığımızda W yeteneğini aktifleştirmek rakibin aradaki uzaklığını açmasını önler ve saldırı hızımızın yüksek olmasını sağlar.. Rakip eğer olduğu yerde duruyorsa bile baltalarımız sağımıza ve solumuz düşecektir.. Sakın bir tane daha vurmak için baltayı yakalamamazlık yapmayın.. Balta nereye gidiyorsa alın baltanızı..
    Note: Baltalar bizim herşeyimizdir.. 1v1 yaparken bile hareketli olun baltaları yakalayın..

Note: Ultimizi her daim saklamalıyız.. Sakın ha sakın ultiyi rakibe saldırıyı başlatmak için göndermeyin..

Draven diğer saldırı gücü taşıyıcılarının hiçbirine benzemez.. Diğer saldırı gücü taşıyıcıları hayatta kalmak için kaçması lazım.. Ve çoğu kaçarken rakibe damage atamazlar.. Draven oynarken hayatta kalmamız için saldırmamız lazım.. Canımız çok az biliyoruz ama dümdüz koşarak kaçarsak ölürüz emin olun.. Rakiblerden kaçarken baltamızı arkamızdaki bir rakibe yollayın ve hemen kaçacağınız yöne doğru tıklayın.. Balta sizin koşu yolunuza geleceği için az ilerleyince baltanızı yakalamış olacaksınız ve can çalmadan dolayı canınız arttıracaksınız.. Bu şekilde kaçmalarınız sizin hayatta kalmanızı hatta kill bile almanızı sağlayabilir..

Tf lerde ise her zaman iyi pozisyon alın.. Savaşı siz başlatmayacaksınız hiçbir zaman.. Eğer karşı tarafta size çok kolay focuslanacak şampiyonlar varsa bekleyin.. Cidden bekleyin.. Biraz ortalık karışsın 2-3 saniye izleyin.. Karşı tarafta sana zarar verecek (örn: kennen ultisi) şampiyonlar ultilerini atsın bi.. Sonra sıra sizde.. Baltalarınızı yollayın.. Baltalarınızı acımadan yollayın.. :D
    Note: Tekrar söylüyorum baltaları düşürmeyin.. :D

Note: Kanasusamış ve bot ikilisini tamamladıktan sonra direk Ebedi Kılıcı tamamlayın.. 3. iteminiz Hayalet dansçı olsun..

Bt ve bot 2 item 3. item edebi kılıç ken nasıl hayalet dansçı 3. itemimiz olucak benmi yanlış anladım senmi yanllış yazdın ?

• Julimezar kullanıcısına yanıt
    Bot itemden sayılmıyo pek
  • 2. olarak e değilde w fullenirse daha iyi oluyor emin ol
  • Emeğine sağlık fakat aralarda benim doğru bulmadığım 1-2 şey var
  • quote:

Orijinalden alıntı: forglory

Emeğine sağlık fakat aralarda benim doğru bulmadığım 1-2 şey var

Misal.?
  • Pasifi değişti sanırsam. Şampiyon öldürdüğünde stacklerin hepsini kullanıyor.
  • quote:

quote:

Misal.?

E 'nin verdiği damage çokta yüksek olmadığı için ikinci olarak W fullemelisin. İlk item olarak Dravenda IE (ebedi kılıç sanırsam) çok daha iyi duruyor.
    Cevherleri 2 life steal 1 Ad olarak dizersen daha fazla verim alırsın. Life stealın sebebi; Draven sürekli agresif oynaması gereken bir şampiyon olduğu için kolaylıkla canının bir kısmı gidiyor her trade sonrasında. Bu canı doldurabilmesi için gerekli. Dravenın kaçıs skilli olmadığı için kabiliyetlerde 21-2-7 kullanmalısın.
  • quote:

quote:

quote:

Misal.?

E 'nin verdiği damage çokta yüksek olmadığı için ikinci olarak W fullemelisin. İlk item olarak Dravenda IE (ebedi kılıç sanırsam) çok daha iyi duruyor.
    Cevherleri 2 life steal 1 Ad olarak dizersen daha fazla verim alırsın. Life stealın sebebi; Draven sürekli agresif oynaması gereken bir şampiyon olduğu için kolaylıkla canının bir kısmı gidiyor her trade sonrasında. Bu canı doldurabilmesi için gerekli. Dravenın kaçıs skilli olmadığı için kabiliyetlerde 21-2-7 kullanmalısın.

W fullemekteki mantığı anlamıyorum.. Zaten balta döndükçe 0 lanan bir yeteneği neden fulleyeyim ben.? Dediğin gibi cevherlere cançalma koyup direk ebedi çıkmak mantıklı ve güzel olur.. Dravenin e sini kullanabilirsen + vurkaç yapıp sürekli w ile kolay kaçarsın.. Kabiliyetlerinde çok opmuş.. Anlayacağın dediklerinden sadece runes kısmında hak veriyorum.. Kabiliyetlerine bittim..

• Rhber haalı Q dan sonra W fullneri ve zırh delme değil cançalma rünleri ile bailnır. Sldırı hızı yerine başlarda ad odaklı oynamak 03 bile oynasanız rakip adcden güçlü kılar sizi. Draven main adc. ganga gelenide keserim . Bala düşmediği sürece LOD.
  • Q-Balta atar
    W-Hızlı koşar
    E-Baltayı yan çevirip atar
    R-İki baltayı birdne atar

Mastery 30-0-0
    İtemler full ad

GG WP
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Sldırı hızı yerine başlarda ad odaklı oynamak 03 bile oynasanız rakip adcden güçlü kılar sizi.

Biz yukarıda adamlara ilk itemizin static mi olsun dedik kardeş.? Okumadan yorum yapmayın lütfen.. Herkesin maini olmuş draven.. O yüzden göremez olduk rankedlerde.. Sırf eleştirmek olsun diye yorum yapmayın..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Sldırı hızı yerine başlarda ad odaklı oynamak 03 bile oynasanız rakip adcden güçlü kılar sizi.

Biz yukarıda adamlara ilk itemizin static mi olsun dedik kardeş.? Okumadan yorum yapmayın lütfen.. Herkesin maini olmuş draven.. O yüzden göremez olduk rankedlerde.. Sırf eleştirmek olsun diye yorum yapmayın..

Lw yi daha erken çıkarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Q-Balta atar
    W-Hızlı koşar
    E-Baltayı yan çevirip atar
    R-İki baltayı birdne atar

Mastery 30-0-0
    İtemler full ad

GG WP

yazdım bunu bi yere
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.