Şimdi Ara

Welcome To turk-muonline S2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nome: TURK Mu
    » Versão: 1.02n Season2
    » Experiência: 100x
    » Drop: 35%
    » Bug Bless: Offline
    » Tipo de Reset: Sem Reset
    » Reset Free: 400 - 300
    » Reset VIP-Normal: 350 - 350
    » Reset VIP-Master: 300 - 400
    » Total de Contas: 39
    » Total de Personagens: 43
    » Total de Guilds: 2
    » Total de Contas VIP-Normal: 1
    » Total de Contas VIP-Master: 1
    » Contas Banidas: 0
    » Personagens Banidos: 0
    » Personagens PK: 0
    » Personagen Herois: 25
    » Servidor: Semi-Dedicado
    » Horario: 24/7
    » Status: Online
    Welcome To turk-muonline S2 Welcome To turk-muonline S2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tju0102 -- 24 Mayıs 2018; 4:46:51 >

• İndirdim Ama Oyun Açılırken Hata alıyorum Anti hack Blokladı yazıyo oyundan atıyor acil yardım
  • duzeltidi giris yapa bilirsiniz.
  • İnş charları sıfırlamadınız çok emek verdik
  • hocam bizim hatamiz fileste trojen cikti zaten 97d actigimixz anda hack olayi sik yasadik 11 car banladik o yuzden ispanyol bir arkadasla s2 acmak zorunda kaldik. gereken yardim yapilacaktir.
  • sen bole ac kapa ac kapa yaparsan bu server ısıne bosa girdin derim....

kardesım dun gece baktım 33 kisi var ! güzel hos oynayasım geldı girdim :D 10 dk sonra dc server bummm

ben sımdıden soylım kendı bacagını kendın kestın ....

devam etmez daha server :S herzamankı gıbi oldu oynama ıstegı olanların bole sıkılıyor MU dan

TAAAAAA BİZMU zamanını özlemiyorsam neyim :(:(:(:(:(:(
  • Oyundaki NİCK:Cengizhan Beni bul diğer server oyun birincisiydim 350 lwl oldum res atamadım siteye giremedim emeğimi boşa cıkarma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam 97d de sikinti cikti zaten arkadaslarin emekleri geri iade edildi sora bilirsiniz s2 actik ve suan geyet guuzel sekilde ilerlemekte eyer gelmeyi dusunur seniz yardimci oluyoruz sitede whatsap numaram mevcut.
  • server yine kapalı
  • hocam malum piyasadaki filesler bugsuz demelerine ragmen bug cikior cryvolf ve cs hatasi cikti suanda igc dosyasi aldik teslim ve kurulum beklioruz insallah sikintisiz s6 olarak acacaz saglam hizmet dioz ama piyasadaki filesler para etmez vurus ve sikinti dolu ama igc de gayet guzel filesler var ve suan aldik teslimi bekliyoruz. emekler iyade edilecektik hic supeniz olmasain
  • Emek iade edilse ne edilmese ne. Sonuçta türk serverı, her hafta kapanıp geri açılacak. Kabak tadı veriyor.
  • quote:

hocam malum piyasadaki filesler bugsuz demelerine ragmen bug cikior cryvolf ve cs hatasi cikti suanda igc dosyasi aldik teslim ve kurulum beklioruz insallah sikintisiz s6 olarak acacaz saglam hizmet dioz ama piyasadaki filesler para etmez vurus ve sikinti dolu ama igc de gayet guzel filesler var ve suan aldik teslimi bekliyoruz. emekler iyade edilecektik hic supeniz olmasain

üçkağıtın böylesi. @tju0102
    o zaman sende tüm testlerini bitirip öyle açsaydın serverini. hep sizin gibiler yüzünden Türkiyedeki mu serverlerinin adı karalandı. bi işi düzgün yapamiyosanız hiç yapmayın.

quote:

Emek iade edilse ne edilmese ne. Sonuçta türk serverı, her hafta kapanıp geri açılacak. Kabak tadı veriyor.

@waRRioR yanlış anlama ama suç sen ve senin gibi bu tarz serverlere emek harcayanlarda. daha kendini ispatlamamış servere girip level kasıp vakit harcarsan sonuç her zaman böyle olur.

• Deli_Yaban kullanıcısına yanıt
    Bulgarlardan bıkınca insan türk serverı görür görmez atlıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam soz veriyorum cok guzel olacak kapatma gibi bir sıkıntımız olmayacak insallah igc den aldigimiz filesle kurulum suan yapilior.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.