Şimdi Ara

WellMatt Yataktan Organik ve Lateks Yataklarda Donanım Haber Üyelerine Özel Hediye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
4
Favori
7.626
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba çocugum için lateks yatak arayışına başladım. Sizinle de telefonda iletişime geçtim.

Yataklarınızın yüzde 100 doğal lateks olduğunu söyledi yetkili elemanlarınız. Bu konu üzerinde uzun araştırmalar yaptım.

Firmanızın latekslerini tedarik ettiği firmaya ulaştım. (Nerden biliyorsunuz bizim lateks aldığınız firmayı demeyin. Size sordum siz söylediniz!)

LAtexco firması attığı mailde, yatağın kenarında "%100 Latex" kabartma yazısı olan olan yataklarında sentetik katkı bulunduğunu doğrudan ifade etti. Sentetik katkı olmayan yataklarında kenarında "%100 Natural Latex" yazdığını söyledi.

LATEXCO firmasından gelen mail:

WellMatt Yataktan Organik ve Lateks Yataklarda Donanım Haber Üyelerine Özel Hediye

Çeviri:

%100 doğal lateks yatakları gördüğünüzde, bloğun yalnızca doğal lateks içerdiği anlamına gelir.

%100 lateks gördüğünüzde, bunun doğal ve sentetik lateksin bir karışımı olduğu anlamına gelir.

En yüksek kalite, en iyi desteği sağladığı için %100 natural lateks'tir.

Umarım bu size yardımcı olur.

Welmatt firmasının sattığı lateks yatakların kenarında ise kabartmalı "%100 Latex" yazısı yazıyor. Yani bu yazı yatağın sentetik katkı olduğu anlamına geliyor. (Ben demiyorum Belçikadan tedarik ettikleri firma diyor!)

Şimdi soruyorum size. İnsanlara neden yanlış bilgi veriyorsunuz? bu Anne ve babaların çocuklarına karşı hassasiyetini suistimal ettiğiniz anlamına gelmiyor mu?

Neden insanlara %100 doğal lateks olduğunu söyleyerek satış yapıyorsunuz?

Açıkca latekslerinizde sentetik katkı olduğunu neden müşterilerinize bildirmiyorsunuz. Ya da resmi satış sitenizde neden sentetik bulunduğunu söylemiyorsunuz?

Evet, bu firmadan yatak almayı düşünen kişilere buradan açıkça sesleniyorum. İsterseniz siz de welmata ulasıp latekslerini hangi firmadan temi ettiğini öğrenebilir ve belçikada bulunan o firmaya da mail atıp bu bilgileri teyit edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mynameisa -- 11 Şubat 2025; 11:48:24 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.