aynı cihazın vitze phone 5 adında başka bir kopyasını da buldum.descom elektronik adında bir firma ithal ediyor,ama daha doğru dürüst bir internet siteleri bile yok şu an,yapım aşamasındaymış yahu ,bu güne kadar ne yaptınız diyesim geldi..televizyonlarda reklam yayınlayana kadar bir internet sitesi yapmaya fırsat bulamadılar herhalde.bu konuda wenttoyu getiren fikamobile firmasının internet sitesine 10 üzewrinden 10 puan verdim.adamlar her türlü ayar bilgisini vermişler sitede.çoğu büyük matrkanın bu kadar detaylı sitesi bile yok.ancak anladığım kadarıyla wenttocular siteye gösterdikleri özeni uygulamada pek gösteremiyorlar,biraz karadüzen çalışıyorlar gibime geldi.sikayetvar com sitesinde wentto hakkında çok fazla sikayet var gerçekten. vitze phone 5"in kamerası 2 mp wentto 8 "in kamerası 3.2 mp (öyle olduğunu söylüyorlar).bunun dışında bütün özellikleri aynı. dokunmatik ekranlı bir wentto almak için biraz daha düşünmem gerekecek anlaşılan.bu telefonu alsam ,bi süre sonra dokumatik ekranı sorun çıkarmaya başlarsa adamlar diyecek ki siz hor kullanmışsınız o yüzden ancak ücretli tamir yapabiliriz... hadi bakalım işin yoksa açıkla hor kullanmadığını,nasıl ispatlayacaksın ki.. kafam iyice karıştı yahu..
Dokunmatiği iyi değil. Navigasyon odun gibi. 150 TL Piranha bile çok daha iyi. Menüler falan ofsayt. Android olsaydı bari. Bu devirde böyle telefona dandik bir işletim sistemi yüklemişler. Arkadaşım aldı, geri de iade almıyorlar. Kimse almasın bu ucubeyi. Yıllardır şu Çin telefonlarının en dandiğini ülkemize getiriyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme