Merhaba arkadaşlar wap sitesi yapma, sms, credi cartı ile satış yapmak gibi konularda gerçekten bilgi sahibi birine ihtiyacım var. Keza hali hazırda upload işiyle ilgileniyorum ve güzel paralar kazanıyorum. Ancak upload sitelerinin keyfe keder değişiklikleri ve hiçbir konuda dönüş yapmamalarından da gına geldi. Bende kendi sitemi oluşturup sms ve kredi kartıyla vs.. dosyalarımı yükleyip satış yapmak istiyorum yada satışı kendim yapıp daha sonra indirme sayfasına (turbobite) yönlendirecek bir sistem oluşturmak istiyorum. Paylaşım sitesi kurma derdinde değilim. Bu konularda gerçekten bilgi sahibi (işin ehli) biri varsa bana dönsün lütfen. Ücret tatmin edici olur.
Ancak bu bahsettiğim konuların çoğunu yapabiliyorum ama bazı özel isteklerim olacak asıl o konularda bana yardımcı olacak biri lazım aslında. Sorunuma çözüm üretebilecek arkadaşa gereği neyse fazlasıyla yapıcam.
quote:
Orijinalden alıntı: Can Ağca
Ancak bu bahsettiğim konuların çoğunu yapabiliyorum ama bazı özel isteklerim olacak asıl o konularda bana yardımcı olacak biri lazım aslında. Sorunuma çözüm üretebilecek arkadaşa gereği neyse fazlasıyla yapıcam.
pm atıldı.
Arkadaşlar konu ile alakalı detaylı açıklamayı yeni bir konuda toparladım. Wapmaster arkadaşların bu konuda bana dönüş yapmalarını bekliyorum. Yapmak istediklerim ve yapılacaklar yazıyor. Yapılır derseniz bana bir fiyat atarsanız sevinirim. (Önemli konu, yapılırsa uzun vadede sizin içinde iyi bir yatırım olmuş olur keza aynı kişiyle çalışma yanlısı bir insanım)