quote:Orijinalden alıntı: rapgirlneden Alıntıları Göster asıl sen gelmedin bee..boğa heykelinin orada tam 2 saat bekledim seni..insafsız..
quote:Orjinalden alıntı: rapgirl neden gelmedin dün?? kaç saat seni bekledm yaw geldim ama biraz geciktim. http://forum.donanimhaber.com/m_13317289/mpage_1/key_//tm.htm#13317289 bizim arkadaşlar yüklenmişler patates, domates, biber, patlıcan. aha bunları bize kızart dediler. bende kızarttım üzerine sarmısaklı yoğurt da döktüm. geç gelmemin tek sebebi misafir. ama sende erkenden çıkmışsın yaaa.. @saralonde. ilk defa geçiktim.
quote:Orijinalden alıntı: Werder Werememquote:Orjinalden alıntı: rapgirl neden gelmedin dün?? kaç saat seni bekledm yaw geldim ama biraz geciktim. http://forum.donanimhaber.com/m_13317289/mpage_1/key_//tm.htm#13317289 bizim arkadaşlar yüklenmişler patates, domates, biber, patlıcan. aha bunları bize kızart dediler. bende kızarttım üzerine sarmısaklı yoğurt da döktüm. geç gelmemin tek sebebi misafir. ama sende erkenden çıkmışsın yaaa.. @saralonde. ilk defa geçiktim. şANSINI Kaybettin!
quote:Orijinalden alıntı: rapgirlşANSINI Kaybettin!Alıntıları Göster ama hep ben çıktığımda sen geliyorsun. yada sen çıktığında ben geliyorum. bi ne zaman buluşacağız ya.. bi şans daha lutfenn....
quote:Orijinalden alıntı: Werder Werememama hep ben çıktığımda sen geliyorsun. yada sen çıktığında ben geliyorum. bi ne zaman buluşacağız ya.. bi şans daha lutfenn....Alıntıları Göster rapgirl feykmisin
quote:Orijinalden alıntı: Guestrapgirl feykmisin Alıntıları Göster o id için feyk olmaya razıyım valla
quote:Orijinalden alıntı: Guestrapgirl feykmisin Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: espirtlotus rapgirl feykmisin Niye sordun? msj saym 4 die mi?? gereksiz dediğin sadece gerekszlerde takılır 4 Uğurlu rakamım
quote:Orijinalden alıntı: rapgirlquote:Orjinalden alıntı: espirtlotus rapgirl feykmisin Niye sordun? msj saym 4 die mi?? gereksiz dediğin sadece gerekszlerde takılır 4 Uğurlu rakamımAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: rapgirl quote:Orjinalden alıntı: espirtlotus rapgirl feykmisin Niye sordun? msj saym 4 die mi?? gereksiz dediğin sadece gerekszlerde takılır 4 Uğurlu rakamım
quote:Orijinalden alıntı: Werder Werememama hep ben çıktığımda sen geliyorsun. yada sen çıktığında ben geliyorum. bi ne zaman buluşacağız ya.. bi şans daha lutfenn....Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Werder Weremem ama hep ben çıktığımda sen geliyorsun. yada sen çıktığında ben geliyorum. bi ne zaman buluşacağız ya.. bi şans daha lutfenn.... sana kaç kere dedm "geç kalmaaa" çok geç başka birisyle giderim
quote:Orijinalden alıntı: rapgirlquote:Orjinalden alıntı: Werder Weremem ama hep ben çıktığımda sen geliyorsun. yada sen çıktığında ben geliyorum. bi ne zaman buluşacağız ya.. bi şans daha lutfenn.... sana kaç kere dedm "geç kalmaaa" çok geç başka birisyle giderimAlıntıları Göster Baytar duymasın
quote:Orijinalden alıntı: L.JBaytar duymasınAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: L.J Baytar duymasın duymaz
quote:Orijinalden alıntı: rapgirlquote:Orjinalden alıntı: L.J Baytar duymasın duymaz Alıntıları Göster nooluyo lem burda werder weremem nörüyon
quote:Orijinalden alıntı: rapstradamusnooluyo lem burda werder weremem nörüyonAlıntıları Göster Wer der Weremem nerdesin sen bakım,burada senı arayanlar olarak toplandık.
quote:Orijinalden alıntı: MichaelJacksonWer der Weremem nerdesin sen bakım,burada senı arayanlar olarak toplandık.Alıntıları Göster geldim geldim.. @rapgirl: son bi şans daha lütfennn.. bak bu sefer ekmicem seni. @rapstradamus: sorma ya. başıma çorap örecem birazdan yaw bi ekdik. affetmiyor bi türlü repgirl. @maykıl ceksın: geldim dedim ya!!
quote:Orijinalden alıntı: Werder Werememgeldim geldim.. @rapgirl: son bi şans daha lütfennn.. bak bu sefer ekmicem seni. @rapstradamus: sorma ya. başıma çorap örecem birazdan yaw bi ekdik. affetmiyor bi türlü repgirl. @maykıl ceksın: geldim dedim ya!!Alıntıları Göster