quote:Orjinalden alıntı: Werder Weremem her mesajda tek karikatür ekleyeceğim. burda mesaj sayısı artmaz boşuna uğraşma...
quote:Orjinalden alıntı: espirtlotus beni senin niki görünce gülme tutuyor zaten adamım ama bak bu sefer içimden gülüom sen alınma diye gülme dedim. gülmeee... bak kötü olacak.. @cemo: merak hım..... ayriyetten. eklemekten sıkıldım ve şöyle bir adres buldum. dileyen girip baksın.
quote:Orjinalden alıntı: Werder Weremem quote:Orjinalden alıntı: espirtlotus beni senin niki görünce gülme tutuyor zaten adamım ama bak bu sefer içimden gülüom sen alınma diye gülme dedim. gülmeee... bak kötü olacak.. @cemo: merak hım..... ayriyetten. eklemekten sıkıldım ve şöyle bir adres buldum. dileyen girip baksın. gülmüyomki bak
quote:Orjinalden alıntı: Werder Weremem quote:Orjinalden alıntı: espirtlotus beni senin niki görünce gülme tutuyor zaten adamım ama bak bu sefer içimden gülüom sen alınma diye gülme dedim. gülmeee... bak kötü olacak.. @cemo: merak hım..... ayriyetten. eklemekten sıkıldım ve şöyle bir adres buldum. dileyen girip baksın. ulen adresi eklemeyi unutmuşum.. http://www.duslersokagi.com/yigitozgur/index.php?id=1
quote:Orjinalden alıntı: demircibu Werder Weremem SEN BU NİKİ MAÇKOLİKDEN ÇALDIN DİMİ BİR ELEMAN VAR AYNI NİK YOKSA O SENMİSİN maçkolik ne ya. dur bakim.... hım.. futbol sitesi. az önce ilk defa girdim. işim olmaz öyle absürt sitelerle.. @ado:üşendim