Şimdi Ara

West de aman dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler kötü oynayabilirler farketmez ama.dakika 2 den beri counter yedim diye ağladı.botta ki kill çıkma sahnesinde Flash attım almak için anında jinx te attı ve FLASH ATTIM ** niye bırakmıyorsun diye sövmeye başladı. nereden bilebilirim seninflash atacağını.
    Jax zaten tüm oyun boyunca flame yaptı.uzun lafın kısası bunları görürseniz çıkın.(Karakter seçim ekranında Ölümüne ADC ADC ADC ADC diye spam yaptı + why u didint ban leona dedi.Sonrasında Are u turk dememle olaylar gelişti zaten)

West de aman dikkat

• Tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiden ha. Weste gir karşıda veya senin takımında birisi çok konuşuyorsa kesinlikle Türktür. Adamlar sadece artık iyice bıktıracak vaziyete gelip küfür edersen sana kötü oynuyorsun veya low falan diyorlar. Sana tavsiyem Türk görürsen hiç bakma yüzüne i cant speak eng de sus hep. Boşuna ingilizce konuşmaya da çalışma. Oyun sonunda 2 laf atıp çıkarsın boşver.
  • Are u turk de kaybetmissin abi. I dont know english kurwa yazacaksin iletisim kurmaya calismayacaklar

• Tr de küfür var deyip weste geçen tayfa bunlar şuan tr daha temiz. Bütün çürük çarıklar weste geçti.

• Bana gelen türkler düzgün çıkıyo ya:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Westte ağlayan, çok konuşan, teame uyum saglamayan varsa, tecrübe edilmiştir %99.999 türktür. direk mutele

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasede

Tr de küfür var deyip weste geçen tayfa bunlar şuan tr daha temiz. Bütün çürük çarıklar weste geçti.

Yok artik

• Zaten ne kadar bilmeyen varsa West e gecti tr rahatladi biraz bayadir oynamiyodum ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler dediklerim yanlış anlaşılmasın westte türk kaynıyor çok kötü demek istemedim bunları görürseniz çıkın yani.50 oyundan 1 ine denk geliyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.