Şimdi Ara

West Dia elo ilk 10maç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8-9-10 MAÇLARI ATMA GEREĞİ DUYMADIM ÖYLE BÖYLE KAFAYA VURMADILAR METADA ÇOK BROKEN CHAMP VAR GENELİ JUNG ADC TOP LANE NEYSE

NORMALDE ÜST ÜSTE YENİLİCEN DURMADAN OYUN ATMAM 1 LOSE DAN SONRA BIRAKIRIM AMA KONU AÇTIM SABAHA BİTİREYİM DEDİM DİĞER MAÇLAR 1-7 ARASI MAÇ SSLERİ AŞAĞIDADIR.

SONUÇ OLARAK 4W-6L=

West Dia elo ilk 10maç

1.
     West Dia elo ilk 10maç

2. Blue ez baya güçlü
     West Dia elo ilk 10maç

3. Tamamen benim ezüklüğüm yanlış pick yaptım kafamı kestiler
     West Dia elo ilk 10maç

4. Lanede negatifde çıksan mid gamede baya damage çıkartıyosun (kassadin taşıyor çaktırma
     West Dia elo ilk 10maç

5.
     West Dia elo ilk 10maç

6. Elimuze
     West Dia elo ilk 10maç

7. Lose streak başlıyor shaco top tp jung trundle ezilen bi bot lane ve dk 9 2-0 dan mide oynayan 4lü flash gankler
     West Dia elo ilk 10maç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaxes -- 23 Ocak 2016; 4:57:28 >

• Hedet 9/10

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 10 yapsan bile plat1 baslanıyor , 10 da 7 flan olursa zaten gold :D twitch chatta çok gördüm
  • Tf picklerken zedi görmüş müydün Bide ben ez oynamayı severim ama blue ez bana vurmuyo gibi geliyor neden bu kadar tercih ediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dia elo demis ama plat4 baslamis. Büyük ihtimal gecen sezon dia5tin. diamond5i dia elodan sayiyor musun?

• JJimi kullanıcısına yanıt
    zaten challenger bile olsan plat1 başlıyorsun en fazla, ayrıca bu hesap westte sezon başı d2-d3 ken tr geçmiştim gölgesi hareketsizlikden gold1 düşmüştü 2.3k mmr vardı zaten karşılaşmalar dia eloydu aslında cevap verme gereği bile duymadım ama yazayım dedim millete çamur atmadan önce kendinizi sorgulayın
  • Thablion kullanıcısına yanıt
    Görmüştüm malesef o maç başından beri migrenim tutmuştu o baş ağrısıyla pek dikkat etmedim son anda zedi gördüm tf değişemedim sıkıntı oldu. Ayrıca blue ez suan baya güçlü eğer muramanıyı hızlı bitirip lane gelirsen dk20 de dolmuş oluyo güzel damage çıkartıyosun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol eu west hesap 46 seviye
    4 yıl önce açıldı
    Dota 2 Smurf ve MMR Sistemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jaxes J kullanıcısına yanıt
    Yani iyide bana poke kompozisyonları soloqya uyumlu gibi gelmiyor o yüzden dedim.

• Thablion kullanıcısına yanıt
    Valla poke mokesini boşver metanın güçlü picklerini oynicaksın soloQ'da tırmanman daha kolay olur
    Yavhe aynen plat4 basliyorsun, west dia elo ilk 10 mac diye baslik belirtiyorsun. Sezonu dia bitirip plat4 baslamak mantik disi xd ya da senin elonda sorun var

Orası öyle canım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.