Şimdi Ara

West'e Geçiş Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Tr server indeki hesabımı weste geçirmeyi düşünüyorum. 2600 rp harcadıktan sonra hesabımda kalan rpler siliniyor mu? Diğer yandan hesapta ne gibi değişiklikler oluyor? Rünler, kabiliyetler, rün sayfaları siliniyor mu? Bunun gibi duyumlar aldım siliniyor olduğuyla ilgili.

Bu konuda beni aydınlatabilecek yetkin birilerinden yardım istiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Not: Konuyu yanlış yere açtıysam affola.

• quote:

Orijinalden alıntı: telliO

Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Tr server indeki hesabımı weste geçirmeyi düşünüyorum. 2600 rp harcadıktan sonra hesabımda kalan rpler siliniyor mu? Diğer yandan hesapta ne gibi değişiklikler oluyor? Rünler, kabiliyetler, rün sayfaları siliniyor mu? Bunun gibi duyumlar aldım siliniyor olduğuyla ilgili.

Hayır böyle birşey sözkonusu değil 2600 rp harcadıktan sonra kalan rp lerin eu westte de kullanabiliyosun kabiliyet sayfaların rünlerin felanda dahil tek değişen arkadaş listen sıfırlanıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghimox

quote:

Orijinalden alıntı: telliO

Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Tr server indeki hesabımı weste geçirmeyi düşünüyorum. 2600 rp harcadıktan sonra hesabımda kalan rpler siliniyor mu? Diğer yandan hesapta ne gibi değişiklikler oluyor? Rünler, kabiliyetler, rün sayfaları siliniyor mu? Bunun gibi duyumlar aldım siliniyor olduğuyla ilgili.

Hayır böyle birşey sözkonusu değil 2600 rp harcadıktan sonra kalan rp lerin eu westte de kullanabiliyosun kabiliyet sayfaların rünlerin felanda dahil tek değişen arkadaş listen sıfırlanıyo

Teşekkür ediyorum hocam.

• Daha önce hesabın westte bulunduysa o zamanki arkadaş listen geliyor ve aynı nickde bir hesap varsa daha önce westte bulunduğun nicki aliyorsun eğer daha önce westte bulunmadiysan ve aynı nickde hesap varsa sana ilk giriş yaptığında yeni bir nick seçme şansı sunuyor daha önce orda aynı nickli hesap acip bu şekilde nick degistirirdik geçen sezon böyleydi ama bu sezon denemedik bilmiyorum. Onun dışında runelerin iplerin rplerin şampiyon puanların falan aynen kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sana westteki hesabı satayım
  • okumayın trde low eloda olup weste geçince chall olacağını sanan animeci
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.