Beyler bu konudan çok fazla açıldı belki ama bir kaç soru sormam gerekiyor. East'te oynuyorum ne zaman ranked girsem ya leave atıyorlar ya bizim lane'imiz haricinde feedlenmeler oluyor. Oyun sonunda kaybediliyor tabiki. Artık ranked giremez oldum. Hayır duşta alıyoruz yani abi. West daha mı iyidir bu konularda? Mesela leaver, feeder gibi konularda nasıldır west? Bunları öğrenebilirsem süper olur. Teşekkürler şimdiden.
Westin normal oyunları da aynı öyle ama rankedda çok denk gelmiyo yada bana gelmiyo olabilir ama normal oyunlar çekilmiyo westin bir artısıda iyi takımlar westte hep hatta us den westte kasmaya başlayan çok oyuncu var
Nereye gidersen git noob, leaver olacaktır. İki serverda da hesabım var.
West'in durumu East'e göre daha iyiymiş West geçicem bende
quote:
Orijinalden alıntı: adamfreddy
Beyler bu konudan çok fazla açıldı belki ama bir kaç soru sormam gerekiyor. East'te oynuyorum ne zaman ranked girsem ya leave atıyorlar ya bizim lane'imiz haricinde feedlenmeler oluyor. Oyun sonunda kaybediliyor tabiki. Artık ranked giremez oldum. Hayır duşta alıyoruz yani abi. West daha mı iyidir bu konularda? Mesela leaver, feeder gibi konularda nasıldır west? Bunları öğrenebilirsem süper olur. Teşekkürler şimdiden.
hacı benim nick cün*p artı duşda almıyorum yanılmıyorsam eksi ile eksi çarpımı artı ediyor çok şükür o nickle winim lose dan fazla ara sıra atıyorum çok nadir oluyo feeder bide feeder oldumu takımda biri de pro oynuyo birini tamamlıyorlar ama her oyun win olacak diye birşey yok oynamaya devam