Şimdi Ara

West Ham Taraftarları | West Ham - Leicester City

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  West Ham Taraftarları | West Ham - Leicester City

West Ham United FC, Doğu Londra’da Upton Park bölgesinde kurulmuştur ve maçlarını 1904 yılından beri 35303 kapasiteli Boleyn Ground stadında oynamaktadır. Kulüp 1895 yılında Thames Ironworks FC ismiyle kurulmuş ve daha sonra 1900 yılında şimdiki ismini almıştır. Önceleri doğu ve batı alt liglerinde mücadele eden takım 1919 yılında ulusal futbol ligine katılmış ve 1923 yılında birinci lige yükselmiştir. Takım aynı sene Wembley Stadyumu’nda ilk defa düzenlenen FA Cup finalinde Bolton Wanderers’a karşı mücadele vermiştir. West Ham United, ulusal futbol ligine katılmayı hakkettikten sonra birinci ve ikinci ligde boy göstermiştir. 1964,1975 ve 1980 yıllarında FA Cup’ta şampiyon olan takım 1965 senesinde o zamanlar Kupa Galipleri Kupası adıyla düzenlenen uluslararası turnuvayı ve 1999 Intertoto Kupası’nı da kazanmıştır. Ayrıca takımın müzesinde 1940 yılında kazandıkları Savaş Kupası’da bulunmaktadır. West Ham’ın en yüksek lig derecesi ise 1985-86 sezonunda birinci ligde elde ettikleri üçüncülüktür.

Tarihi

West Ham United Thames Ironworks şirketi çalışanları tarafından oluşturulmuş; şirketin ustabaşı ve aynı zamanda yerel hakem olan Dave Taylor ile şirket sahibi Arnold Hills tarafından 1895 yılının Haziran ayında kuruluşu açıklanmıştır.Ayrıca holiganlarıyla filmlere konu olmuştur.

KADRO

Teknik Direktör : Slaven Bilic

Kaptan : Mark Noble

Mabet

West Ham Taraftarları;
    1- pomakemir
    2- Wessaur
    3- Anche
    4- Pablo Escobar
    5- Fidel Castro.
    6- Eren
    7- mest-i_nigah
    8- D3XTER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pomakemir -- 13 Ağustos 2015; 19:54:55 >

• Ekle benide
  • Ekle kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Ekle kardeşim.

Ekledim bro
  • West Ham'ı kaç yıldır takip ediyorsun ? Ciddi soruyorum.Green Street Hooligans filmini izledikden sonramı çıktı bu taraftarlık ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

West Ham'ı kaç yıldır takip ediyorsun ? Ciddi soruyorum.Green Street Hooligans filmini izledikden sonramı çıktı bu taraftarlık ?

Amcamlar londrada ikamet ediyorlar 2001 yılıydı sanırım bana forma getirmişlerdi o zamandan beri takip etmeye çalışıyorum ama haklısınız takip edenlerin %90'ı o filmden sonra ediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pomakemir -- 26 Ağustos 2012; 17:38:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de yesil sokakta gordum geldim buraya. Kraker west ham taraftariyim, yaz benide. Varsa sekliniz chelsea smile'i kopru altinda yersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçı nerde izleyebiliriz gerçi eleme maçı sanırım ama ?
  • Geçen sene npower liginde sürekli takip etmeye çalıştım,Bu sene LigTv sağolsun Maçlarını izleyebilicez en azından büyük takımlarla maçlarnı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Geçen sene npower liginde sürekli takip etmeye çalıştım,Bu sene LigTv sağolsun Maçlarını izleyebilicez en azından büyük takımlarla maçlarnı.

Eskiden tv8deydi 2002-2007 arası tek bir maç bile kaçırmazdım ah ah
  • Dünkü maçın özetini aradım bulamadım.
  • i'm forever blowing bubbles,
    pretty bubbles in the air.
    they fly so high,
    nearly reach the sky.
    then like my dreams,
    they fade and die.
    fortune's always hiding,
    i've looked everywhere.
    i'm forever blowing bubbles!
    pretty bubbles in the air.
    westham westham westham

• Beyler can sıkıntısı imza tasarladım, ikinci şekli biraz masonik gibi kaçtı alakası yok, albüm kapağının üzerine koydum öyle oldu.

West Ham United F.C.

[center][size=1][b][color=#660066]West Ham[/color] [color=#0066FF]United F.C.[/color][/b][/size] 
    [image]https://store.donanimhaber.com/b0/64/c7/b064c7d897b686257e539b45d793626e.png[/image]

West Ham United F.C.

[center][/center][size=1][b][color=#660066]West Ham[/color] [color=#0066FF]United F.C.[/color][/b][/size] 
    [image]https://store.donanimhaber.com/78/93/06/7893064601deb9f674639a6802df2d3e.png[/image][/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D3XTER -- 29 Ağustos 2012; 18:53:44 >

• Hocam bu imzaları direk imzaya yapıştıryoz dimi :)
  • Aynen öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi aralar iyi takımdı Premier ligde mi şuan takım bilgim yokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick Rey

Bi aralar iyi takımdı Premier ligde mi şuan takım bilgim yokta

Bu yıl yeniden yükseldi Premier Lig'e.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

Başarılar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

Başarılar

Chelsea'liyim yalnız. Ben de başarılar dilerim.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.