Şimdi Ara

West Oynayan Güzel Arkadaşlarım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HerTOntK

eeee her nooba weste geç west iyi derseniz olacağı buydu

• quote:

Orijinalden alıntı: ThroughOne

öncelikle saçma sapan mesaj atan arkadaşlar amacım rp göstermek falan değil amacımı orada belirttim. Sizin gibi çocukça şeyler yapacak yaşı geçeli çok oldu..

İkinci olarak luxu dün almıştım yani oynamadığım birkaç herodan biridir o yüzden tam olarak ne buildi yapacağımı bilmiyorum zaten 3. veya 4. oyunumdu o

3. olarak tamam,anladık 10k rp var diyecek alakasız kişilikler konuya girmesin.

Konuya girmesin diyorsun, herif konuna girmeden senin konuya girmesin dediğini nereden bilecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

Orijinalden alıntı: ThroughOne

öncelikle saçma sapan mesaj atan arkadaşlar amacım rp göstermek falan değil amacımı orada belirttim. Sizin gibi çocukça şeyler yapacak yaşı geçeli çok oldu..

İkinci olarak luxu dün almıştım yani oynamadığım birkaç herodan biridir o yüzden tam olarak ne buildi yapacağımı bilmiyorum zaten 3. veya 4. oyunumdu o

3. olarak tamam,anladık 10k rp var diyecek alakasız kişilikler konuya girmesin.

Konuya girmesin diyorsun, herif konuna girmeden senin konuya girmesin dediğini nereden bilecek ?

diyecek demişim ama üstte 2 arkadaş var onlara ithafen söylemiştim yanlış yazmışım.

D.N: Düzelttim

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

serkandan ne bekliyorsun

Serkan yaklaşık 4 yıldır tanıdığım olduğu için onunla giriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThroughOne -- 10 Eylül 2012; 15:45:36 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.