Şimdi Ara

West Quiter Kaynıyor-Diamond elo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

olum gülmeyin lan cidden çok farklı şeyler oluyo ligten lige
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

diamond liginin adı ne ?

kimse gormedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDrum -- 26 Temmuz 2013; 15:10:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

Benim gizli elom -15000 falan herhalde her maç afk quiter

Hepte benim takımımda. 20 maçtır kazanamıyorum o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

Orijinalden alıntı: AvaRéé

ocelote diamond hiç afk görmedim

Buyur.

/>

• quote:

diamond liginin adı ne ?

Kayle's Berserkers
  • quote:

diamond liginin adı ne ?

taric'in domatesleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quiter değil de nedense çok noob var hepsi parayla almış hesabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Svhp

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

herkesin başka derdi var

kıskandım bu arada

ins sende istedigin yere gelirsin ama daha iyi oyuncularla oynucam diye diamond olmak istiyorsan benim gibi üzülürsün sadece...
    Yok arkadas , neredeyse her game ya quit ya afk ya surrender. bi oyun beklenmez mi nexus yıkılsın diye? yandan yandan pushlarsın, oyalarsın , ward dikip yakalarsın , baronda basarsın,güzel bi teamfight cıkartırsın, tonla oyunu kazandıracak hamle varken niye surrender? yok arkadas kendine güvenen, kaliteli adam westte, olanlar da takım kurup lcs de oynuyor iste, gerisi faso fiso.

NA'e geç.

• quote:

Orijinalden alıntı: ototrofinsan

quote:

Orijinalden alıntı: Svhp

quote:

herkesin başka derdi var

kıskandım bu arada

ins sende istedigin yere gelirsin ama daha iyi oyuncularla oynucam diye diamond olmak istiyorsan benim gibi üzülürsün sadece...
    Yok arkadas , neredeyse her game ya quit ya afk ya surrender. bi oyun beklenmez mi nexus yıkılsın diye? yandan yandan pushlarsın, oyalarsın , ward dikip yakalarsın , baronda basarsın,güzel bi teamfight cıkartırsın, tonla oyunu kazandıracak hamle varken niye surrender? yok arkadas kendine güvenen, kaliteli adam westte, olanlar da takım kurup lcs de oynuyor iste, gerisi faso fiso.

NA'e geç.

200 ms ile nasıl diamonda tutunsun adam

• O değilde easte adamlarla nasıl anlaşıyordun? Benim smurf vardı bıktıydım polaklardan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tr de bronze da silver olan adam zaten hiç geçmesin bence hiç güzel bir yer değil.Afk sı var feeder ı var quit atanı cok az karsıma geldi.Küfür yüzünden çıldırmıyorum.Dari teq atıyo qnq tipi öğrencilerle oynıyamam oyunu.Bazen çıldırıyorum bazende kazanabiliriz iyi oynıyalım diye moral veriyorum az once adam jungle gidicem dedi.Bıraktım tr deki gibi first pick kimse o mid o istediğini alıcak değil.Banada bırakıyorlar.Feeder var küfür az.Surrender çok ama konuşmanızla attırmayabilirsiniz.Maçlar taşınabilir bir hataya bakıyor turnuvalardaki gibi.
  • West'e hoşgeldin jajaajaja xdxd
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

Orijinalden alıntı: AvaRéé

ocelote diamond hiç afk görmedim

Buyur.

Adam geri sayım bile yaptı trololololo

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

Bugün giriyim oynayım dedim. Normal game olduğundan önemsiz olabilir ama çok salak var. Draven vardı, loading ekranında %95'te takıldı, biz oyuna başladık. Adam ilk 5 dakika afk kaldı. Geldi "Surrender or feed" yazdı. Ben de git afk kal yazdım. Sonra premadei Kha'Zix atladı hemen "Report Syndra (ben)" diye. Niye diye falan sordu karşıdakiler "Noob" dedi. Başladılar küfüre ikisi birden. Diyorum ki "Adam gelir gelmez surrender or feed yazdı, ben de git afk kal dedim suç bende mi?", hala küfür ediyolar. Delirdim ekranın başında, oynayasım da kalmadı bi'-iki defa öldüm bunlara yazcam diye, iyice koz verdim bu salakların eline başladılar noob demeye. Oyun da ortada, takım olarak fena değiliz, o sırada internetim kesildi düştüm oyundan. 2 dk sonra geldim, chati kenara taşıdım oraya bakmadan oynadım. Sonuç olarak kazandık.
    Ama herkesin çok övdüğü West'in durumu o kadar da iyi değil. Evet oyuncuların çoğu oyunu biliyolar en azından, evet küfür yok, ama yaşı küçük çok oyuncu var. Arkadaşın dediği gibi ölünce afk kalan, leave yapan çok fazla. Demem odur ki, West'e geçip çok güzel, eğlenceli oyunlar oynayacağınızı sanıyorsanız, pek de öyle değil.

Öyle adamlarlarla karşılaştığında önce bi ''türkmüsün len?'' yaz sonra devam et % 80 türk geri kalanı polonyalı ya da feeders ruslardır heralde.

• quote:

quote:

diamond liginin adı ne ?

taric'in domatesleri

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.