Şimdi Ara

west ranked ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • trde yim yaklaşık 60 veya 70 maç attım gerekszi herifler yüzünden divisionhelldeyim west e geçmeyi düşünüyorum fikriniz ne ?

• Westin division helli daha berbat arkadaşın 10 a yakın oyununu izledim en az 2v5 atıcaksın bunu yapabiliceksen geç çıktın mı zevklidir west rankleei sana baya birsey katar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • West'te de durum pek farklı değil, aynı sebeplerden dolayı bronzlarda sürünüyorum bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmoby -- 22 Şubat 2013; 15:59:43 >
  • silver 5 deyim çıkamıyorum 100 oluyor geri iniyorum.
  • silvera kendini attın mı rahatlarsın wesste fakat ben silver 1 helldeyim çıkamıyorum golda:d
  • sen trde bronzda takılıyorsan weste hiç gelmez aklından bile geçırme. Ben Tr ye geçmeyı düşünüyorum eğer elo sıfırlanırsa. geçen sezon silver geldi bu sezon bronzdan cıkamadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Enigma

silvera kendini attın mı rahatlarsın wesste fakat ben silver 1 helldeyim çıkamıyorum golda:d

oldum olası silver 2'deyim. Hiç de dediğin gibi rahat değilim. Her 3 oyunun 2sini takımımdaki troller yüzünden kaybediyorum. 3. oyunda o troller karşı takıma gittiği için kazanıyorum. dolayısıyla yerimde sayıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL EU West 30lv Hesap alınır
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Westte daha beter olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

quote:

Orijinalden alıntı: Silent Enigma

silvera kendini attın mı rahatlarsın wesste fakat ben silver 1 helldeyim çıkamıyorum golda:d

oldum olası silver 2'deyim. Hiç de dediğin gibi rahat değilim. Her 3 oyunun 2sini takımımdaki troller yüzünden kaybediyorum. 3. oyunda o troller karşı takıma gittiği için kazanıyorum. dolayısıyla yerimde sayıyorum.

Silver 1 elo hellin diğer adı bence.Yeni sistemden beridir S1 deyim hala çıkamadım Gold5 e
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.