Şimdi Ara

West Smurf Ranked Günlüğü Silver IV >>> Plat (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
2.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tolga226

Gerçekten öyleler, bu kadar düz mü oynuyorla yoksa trolller mi anlayamıyorum bazen

Gercekten düz oynuyorlar hocam ve isleri gucleri killstole..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahat bir oyun, ciddi farm yapmaya bile çalışmama gerek kaldı karşı takım 1. dakikada kendini belli etti. Forumdan bir arkadaşla girmiştik o da saolsun güzel support oynadı rahat rahat kazandık

West Smurf Ranked Günlüğü Silver IV >>> Plat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

quote:

Gerçekten öyleler, bu kadar düz mü oynuyorla yoksa trolller mi anlayamıyorum bazen

Gercekten düz oynuyorlar hocam ve isleri gucleri killstole..

Benim en sinir olduğum şey birinin canı az diye deli gibi koşuyorlar, lanede creeplerin arasında trade'e giriyorlar, kaçamıyacaklarını bile bile flash atıyorlar ve en bombası benim için ignite üstüne ignite atıyorlar

• Harika bir lanening phase ardından yenilmeyeli uzun zaman olmuştu iyi geldi bu bana adc ile oyun taşıyamacağımı hatırlamış oldum
  • Kolay oyun kolay galibiyet pek fazla bir şey söylemeye gerek yok
  • Serilerdeyiz bakalım nerelere ilerliyebileceğiz
  • takipteyim morde hala iş yapabiliyormu ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nameofblood

takipteyim morde hala iş yapabiliyormu ya :D

Morde benim için hala çok iyi bir hero, sezon 2'den bu yana 500 civarı oyunum vardır diye tahmin ediyorum, sadece rankedda son 2 sezonda 250 oyunum var. Ben riskli tarzda morde oynuyorum ve karşıda harika bir jungle olamdığı sürece oyunu taşıyabilecek kapasiteye sahip. Ben TR'de dia'da hala oynuyorum ve bence hala muhteşem bir hero
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Serilerdeyiz bakalım nerelere ilerliyebileceğiz

+1 Takip, Başarılar ve bu wallpaperi istiyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: 7th

quote:

Serilerdeyiz bakalım nerelere ilerliyebileceğiz

+1 Takip, Başarılar ve bu wallpaperi istiyorum hocam

Şuan oyundayım sonuçla beraber onu da paslarım

• bütün wallpaper ları alabilir miyiz güzel günlük bu arada başarılar
  • 2de 1 oldu bakalım son oyuna kaldık aradaki bir oyunumda da sinir ettiler chate de ısrarla yazıyorlardı daha da sinirlenmemek için çıkmış bulundum bu yüzden lolking atabiliyorum sadece. Ashe oynadığım oyun canavar ziggs vardı takımda, 0 roam, gragas durmadan lane dolaştı bu rağmen ziggs farmda gerideydi. Bir de tüm oyunun suçunu bana yüklediler, durmadan roam yapan gragas ve sightstone alıp kullanmayan alistar'a rağmen delirttiler. Morde oynadığım oyunda takımıma tam bir zarardım, fail flashler mi dersin kaçan farmlar mı, neyseki dakika 8-9 gibi kuleyi alınca bir de lee fail gank atınca rahatladım. Haydi kaldı son maç

Bir de senin hediyen @7th

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga226 -- 9 Mart 2014; 23:14:55 >

• Eyvallah kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hachiman Hikigaya

bütün wallpaper ları alabilir miyiz güzel günlük bu arada başarılar

http://wallpaperswide.com/vector_art-desktop-wallpapers.html bu tarzda bolca wallpaper var ama ben internette denk geldikçe ekliyorum arşivime, windows temamı paylaşabilirim W8 kullanıyorsan eğer

• İlk serimizden alnımızın akıyla çıkmayı başardık, bakalım hedefimize ulaşabilecek miyiz
  • quote:

quote:

http://wallpaperswide.com/vector_art-desktop-wallpapers.html bu tarzda bolca wallpaper var ama ben internette denk geldikçe ekliyorum arşivime, windows temamı paylaşabilirim W8 kullanıyorsan eğer

teşekkürler w7 kullanıyorum hazır tema var zaten ancak wallpaper seçimlerin çok hoşuma gitti başarılar konuyu amacından saptırmayalım

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler w7 kullanıyorum hazır tema var zaten ancak wallpaper seçimlerin çok hoşuma gitti başarılar konuyu amacından saptırmayalım

Teşekkür ederim hocam. Bu tarz wallpaper'lar çok hoşuma gidiyor. HDD arkadaşımda gelsin orda daha çok var paslarım sana oradakileri

• Uyku tutmayınca bir oyun daha oynadım, beni en çok üzen pick ekranında bana yapılan troll muamelesi oldu
  • quote:

Uyku tutmayınca bir oyun daha oynadım, beni en çok üzen pick ekranında bana yapılan troll muamelesi oldu

anlayamazsınız :(

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.