Şimdi Ara

Weste geçiş maceram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar daha once tr sunucusunda oynuyordum 2 hafta once evvel . kendım çok profosyenelım demıyorum bronz 1 serılerdeyken geçtim weste o gun kafaya koymustum weste geçiceğimi aksam ruyamdada ranked gırdıgımde sohbete ılk trol lolo lololol yazdılar sabah ılk ısım weste geçmek oldu . inanın abartıyolar zannedıyordum ama sıfır flame ılk ranked oyunuma girdiğimde karşı takımın junglerı benım kampları parçaladı sadece bluemı 1 kere alabilmiştim . üstüne üstelik bot laneye gidip dravenı kastırmıstı jax tı o sonucta. bende vi vardı daha tank fakat latede iş görmem lazımdı asagıda farmla ilgili birşeyler yazıyorlardı bende basit ingilizcce biliyorum gibi birşey yazdım onlarda go farm vi dediler işte o an west ve tr yi gözümde canlandırdım tr de olsaydım bızım adc hemen afk kalıcaktı ve yemediğim küfür kalmıycaktı inanın o maçı kazandık gerçekten latede sıfır ad ful tank bir oyun oynadım suan dada maç kaybedıyorum federle tabiki var ama inanin tr de yok burda tr serverini aşağılamak amacım değil ama platin hatta platin 2 lere kadar çıkamazsanız tr serveri çekılmez inanin hiç bir pismanlıgım yok tek pismanlıgım euro daki artış :D artık ben daha çok döviz takip edıyorum :D

özet westte iyi ranked oynayan beni hafif caryy licek kanki aranır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber Getirme Maceram
    2 yıl önce açıldı
    yeni nofap maceram
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.